Neler Yeni

Diş iltihabim hicbir sekilde gecmiyor

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
4 hafta once 1000mg augmentin 1-1 hafta olacak sekilde 2 hafta kullandim sadece 2 gunluk bir rahatlama saglamisti pazar gunu yazdirdigim flagly 500mg bile etki etmiyor en son tarih aldim diş işlemi icin ozel hastanedeki doktor 10flakon Klindan600 yazdı normalde cuma gunu baslayacagim igneye bu gun baslamak zorunda kaldım suan asiri bir dis agrisi yuzunden 1.5-2 saat once uykumdan uyandim ve feci derecede sismis olan suratim ve apse ile karsilastim, arkadaslar allah askina rahatlamak icin ne yapabilirim herseyi denedim

valknut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ali
4 hafta once 1000mg augmentin 1-1 hafta olacak sekilde 2 hafta kullandim sadece 2 gunluk bir rahatlama saglamisti pazar gunu yazdirdigim flagly 500mg bile etki etmiyor en son tarih aldim diş işlemi icin ozel hastanedeki doktor 10flakon Klindan600 yazdı normalde cuma gunu baslayacagim igneye bu gun baslamak zorunda kaldım suan asiri bir dis agrisi yuzunden 1.5-2 saat once uykumdan uyandim ve feci derecede sismis olan suratim ve apse ile karsilastim, arkadaslar allah askina rahatlamak icin ne yapabilirim herseyi denedim
Acıyı ancak acıyla bastırabilirsin
ben öyle yapıyorum
YTD

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

louis bloom

80+ Silver
Hangi şehirdesiniz, Ankara'da iseniz tepebaşı agız ve dis sagligi hastanesinde staj yapiyorum yardimci olurum. Onun haricinde Antibiyotik diş kökündeki enfeksiyonu vücuda yayilimini önler yani ağrı için verilmez ayriyeten dişinize aspirin, alkol, zeytin gibi mudaheleler yapmayin verilen antibiyotiği kullandiysaniz, agri kesici tedavileri icin doktorunuza tekrar başvurabilirsiniz. Günümüzde enfekte köke sahip dişin tedavisi maalesef enfeksiyonu iyilestirmektir. Çekimi doğru değildir. Tedavisi bittikten sonra uygun görülürse çekilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayriyeten forum ve googledan bilgi almadan doğrudan muhatabında olduğunuz özel klinikte doktor ile irtibata gecmeniz daha doğru olur aci asiri dayanilmazsa lokal agiz anestezileri alabilirsiniz ancak onlarda maximum 10 dk lik bir etki yaratiyor ayni sekilde Ankaradaysaniz staj yaptigim hstaneye beklerim gecmis olsun

valknut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ali
kafama sıkmam ideal olur mu

acil cevapla lutfen cok canimyaniuo suan
O kadarına gerek yok kardeşim aç onun fotoğrafını yaşarken öldürür seni zaten

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi şehirdesiniz, Ankara'da iseniz tepebaşı agız ve dis sagligi hastanesinde staj yapiyorum yardimci olurum. Onun haricinde Antibiyotik diş kökündeki enfeksiyonu vücuda yayilimini önler yani ağrı için verilmez ayriyeten dişinize aspirin, alkol, zeytin gibi mudaheleler yapmayin verilen antibiyotiği kullandiysaniz, agri kesici tedavileri icin doktorunuza tekrar başvurabilirsiniz. Günümüzde enfekte köke sahip dişin tedavisi maalesef enfeksiyonu iyilestirmektir. Çekimi doğru değildir. Tedavisi bittikten sonra uygun görülürse çekilir

Ayriyeten forum ve googledan bilgi almadan doğrudan muhatabında olduğunuz özel klinikte doktor ile irtibata gecmeniz daha doğru olur aci asiri dayanilmazsa lokal agiz anestezileri alabilirsiniz ancak onlarda maximum 10 dk lik bir etki yaratiyor ayni sekilde Ankaradaysaniz staj yaptigim hstaneye beklerim gecmis olsun
hocam haftaya carsamba icin randevu aldim, devlet acilinde gittigim doktor agri asiri fazla olursa diye fevere vermisti agriyan bolgeye uyguladigim zaman kisa sureli geciriyor.

O kadarına gerek yok kardeşim aç onun fotoğrafını yaşarken öldürür seni zaten
Onun fotografini acinca ölüyken yasama dönüyorum ben...

valknut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ali
hocam haftaya carsamba icin randevu aldim, devlet acilinde gittigim doktor agri asiri fazla olursa diye fevere vermisti agriyan bolgeye uyguladigim zaman kisa sureli geciriyor.

Onun fotografini acinca ölüyken yasama dönüyorum ben...
Bunun üzerine söz söylenmez
Allah yardımcın olsun kardeşim

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Foxt

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
İntihar etmeyi düşündüğüm tek an kanallı dişimde olan iltihap yüzündendi , kanal yapılabilmesi için iltihapın geçmesi gerektiğini söylediler hem devlet hem özelde o sırada da ağrıyı mecbur çektim , kullanmış olduğun tüm ilaçları ve tedavileri denedim ilaçlar başta etki etse de gün geçtikçe etki ettiği süre düşüyo ve zamanla aldığın en ağır ağrı kesici bile etki etmiyo , son çare olarak diş çekilme riski de olsa kanal yapılmıştı ve başarılı oldu neyseki sende de durum bu şekildeyse ve iltihap asla geçmiyosa yapıcak bir şey yok aldığın randevuyu beklemeden özel biyere git tedavinin işe yaramadığını söyle müdahelede bulunmaları için ricada bulun zaten gereken yardımı sağlayacaklardır sakın ağrıdan saçma düşünüp kendin müdahele etmeye kalkma o ağrıyı çektiğim sıralarda youtubeda saçma sapan sivri cisimlerle iltihabı boşaltmaya çalışıp kendini tedavini ettiğini sanan cahiller görüyodum geçmiş olsun :(

Mounhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ömer Yağız
Büyük ihtimalle diş şişmiş ise eğer apsenin olduğu bölgede sivilce gibi bişey görmen lazım şişlik büyük ise ceviz gibi olması lazım.
Benim şişlik 2 ceviz büyüklüğündeydi ağrılardan 2-3 gün yatamadım.en son daha da şişmeye başlayınca iç taraftan dişin altında sivilce(veya hemen hemen çıban büyüklüğünde)vardı ucu sararmıştı ben de patlattım.
Patlatırken az bişey acıyor ama patladıktan sonra rahat bir şekilde uyku çektim.
Özel doktora da randevum vardı zaten olayı anlattım iyi yapmışsın dedi yoksa zaten ben patlatırdım o kadar büyük olunca dedi.
Sonra bir sefer daha şişti 2 gün ilaç alamadım diye.bu sefer de doktor randevum olduğu günün sabahı şişlik aynı 2 ceviz olmuştu.
Doktor şırınga ile bir güzel çekti rahatladım.

Not: Eğer sivilce gibi ise elle patlatman zor olur. İğne al iki tane batır o kendi akacak sonra sık bastır boşalt içini .🤌

• Muhteşem

Aaahmt

80+ Silver
Benim iki dişim 4-5 defa apse yaptı ve şişti artık tecrübe sahibi oldum, fakat çok fazla ağrıdığını hatırlamıyorum kolayca geçmişti ve gidip dişimi çektirmiştim. Çok geçmiş olsun. 18 yaşındayım hayattaki en büyük pişmanlığım ağız sağlığıma dikkat etmememdi

• Muhteşem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,844
Üyeler
161,511