Hocam ben dersimi aldım artık okulda kimseyle kavga etmiyorum bileBununla ilgili net bir şey yok. İmplant yapmanız daha mantıklı.
beşten az diş eksikliği kabul ediliyor yazıyor internette.( ön dişler hariç)Hocam implant askerliğe engel midir acaba yada msü ye
Çok olmaması lazım ve eğer Hava Harp Okulu'na gideceksen dişlerini sıktığında arasında boşluk olmaması lazım bu nedenle eksik diş bir elenme sebebi.Hocam implant askerliğe engel midir acaba yada msü ye
Hocam 100000TL olsada sıkıntı yok yeterki diş gitmesin ve asla unutmayın anladımki dişimiz en önemli organKök hücre tedavisi olsa bile çoook pahalı olur ama ben hiç duymadım halka sunulan olanından.
MSÜ hedefiniz varsa direkt onların sayfasından bilgi alınız ve danışma telefonları vardı. Ben olsam 7/24 rahatsız ederdim
Implant yaptırıp kurtulabilirsin.Hocam 100000TL olsada sıkıntı yok yeterki diş gitmesin ve asla unutmayın anladımki dişimiz en önemli organ
Öyle bir şey yok şu anda. Yaşın kaç ve hangi dişin gitti?Hocam 100000TL olsada sıkıntı yok yeterki diş gitmesin ve asla unutmayın anladımki dişimiz en önemli organ
Kral o bronz tagı nasıl aldınBununla ilgili net bir şey yok. İmplant yapmanız daha mantıklı.