beyazlatıcı diş macunu olarak ne alayımÖncelikle kendinize bir beyazlatıcı macun bir de normal sadece temizlemek için bir macun alın.
Haftada 2 Kere (ilk zamanlarda daha sık kullanabilirsiniz) beyazlatıcı olanı diğer fırçamalarınızda ise normal bir macun kullanın (sürekli kullanırsanız içerdiği maddelerden ötürü aşınma vs. yapıyor)
Ben bu şekilde kullanıyorum hekiminin tavsiyesiyle. Diş ipi kullanımını da ihmal etmeyin.
Ayrıca şunu da ekleyeyim. Bazı insanlarda kalıtsal olara diş renkleri sarımsı tonda oluyor. Bunu da göz önünde bulundurun.
Bence beyazlatıcı diş macunu falan onlara gerek yok bilindik markaların herhangi bir diş macununu alsanız iş görür düzenli kullanırsanız ve dişlerinizi iyi fırçalarsanız zaten beyazlar ama hala gitmiyorsa dişiniz sarımsı bir yapıdadır belki beyazlatma yapabilirsiniz ve bence elektronik diş fırçaları manuele göre daha iyi ben ikisinide kullanıyorum bana göre elektronik diş fırçası manuele göre dişi daha iyi temizliyor ve beyazlatıyor.beyazlatıcı diş macunu olarak ne alayım Alıntıyı görüntülebim de bunu görüyorum hep bunu alayım mı ?
okuduğum bi yazıda neredeyse bütün düş macunlarının içeriği aynı diyordu bazılarında ekstradan diş minesi için farklı şeyler de koyabiliyorlarmış ama bi diş macununa 400-500tl vermek mantıksız benceOral-b kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunu çok öneriyorlar
Hocam aşırı fark etmese bile fark ediyor.okuduğum bi yazıda neredeyse bütün düş macunlarının içeriği aynı diyordu bazılarında ekstradan diş minesi için farklı şeyler de koyabiliyorlarmış ama bi diş macununa 400-500tl vermek mantıksız bence
Hocam bunu kullanırken dikkat edin haftada 2 falan kullanılması lazim diye biliyorumHocam aşırı fark etmese bile fark ediyor.
![]()
Opalescence Cool Mint Beyazlatıcı Florürlü Diş Macunu 100 ml Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Opalescence Cool Mint Beyazlatıcı Florürlü Diş Macunu 100 ml ml fiyatı 3,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Opalescence Cool Mint Beyazlatıcı Florürlü Diş Macunu 100 ml indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Ben bunu kullanıyorum tavsiye ederim. Bu kadar para vermek istemiyorsanız alternatiflere yönelebilirsiniz. Oral B ekspres beyazlatma parlak dişler de kullanmıştım. Fena değildi. Signal white now da kullanmıştım hiç memnun kalmadım.
Hocam bunu kullanırken dikkat edin haftada 2 falan kullanılması lazim diye biliyorum
Haftada 2 Kere