Diş macunu önerir misiniz?

veneficus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
397
Yaklaşık 6-7 aydır dişlerimi fırçalıyor um belirgin bı beyazlatma yok kullandığım bütün macunlar florürlü macunlar. Sizin kullandığınız diş macunu var mı? Ne tavsiye edersiniz

Öncelikle kendinize bir beyazlatıcı macun bir de normal sadece temizlemek için bir macun alın.
Haftada 2 Kere (ilk zamanlarda daha sık kullanabilirsiniz) beyazlatıcı olanı diğer fırçamalarınızda ise normal bir macun kullanın (sürekli kullanırsanız içerdiği maddelerden ötürü aşınma vs. yapıyor)
Ben bu şekilde kullanıyorum hekiminin tavsiyesiyle. Diş ipi kullanımını da ihmal etmeyin.

Ayrıca şunu da ekleyeyim. Bazı insanlarda kalıtsal olara diş renkleri sarımsı tonda oluyor. Bunu da göz önünde bulundurun.

Öncelikle kendinize bir beyazlatıcı macun bir de normal sadece temizlemek için bir macun alın.
Haftada 2 Kere (ilk zamanlarda daha sık kullanabilirsiniz) beyazlatıcı olanı diğer fırçamalarınızda ise normal bir macun kullanın (sürekli kullanırsanız içerdiği maddelerden ötürü aşınma vs. yapıyor)
Ben bu şekilde kullanıyorum hekiminin tavsiyesiyle. Diş ipi kullanımını da ihmal etmeyin.

Ayrıca şunu da ekleyeyim. Bazı insanlarda kalıtsal olara diş renkleri sarımsı tonda oluyor. Bunu da göz önünde bulundurun.
beyazlatıcı diş macunu olarak ne alayım
Colgate Optic White Parıldayan Beyazlık Beyazlatıcı Diş Macunu 75 Ml -  Migros
bim de bunu görüyorum hep bunu alayım mı ?

beyazlatıcı diş macunu olarak ne alayım Alıntıyı görüntülebim de bunu görüyorum hep bunu alayım mı ?
Bence beyazlatıcı diş macunu falan onlara gerek yok bilindik markaların herhangi bir diş macununu alsanız iş görür düzenli kullanırsanız ve dişlerinizi iyi fırçalarsanız zaten beyazlar ama hala gitmiyorsa dişiniz sarımsı bir yapıdadır belki beyazlatma yapabilirsiniz ve bence elektronik diş fırçaları manuele göre daha iyi ben ikisinide kullanıyorum bana göre elektronik diş fırçası manuele göre dişi daha iyi temizliyor ve beyazlatıyor.

okuduğum bi yazıda neredeyse bütün düş macunlarının içeriği aynı diyordu bazılarında ekstradan diş minesi için farklı şeyler de koyabiliyorlarmış ama bi diş macununa 400-500tl vermek mantıksız bence
Hocam aşırı fark etmese bile fark ediyor.

Ben bunu kullanıyorum tavsiye ederim. Bu kadar para vermek istemiyorsanız alternatiflere yönelebilirsiniz. Oral B ekspres beyazlatma parlak dişler de kullanmıştım. Fena değildi. Signal white now da kullanmıştım hiç memnun kalmadım.

Hangi diş macununu kullanırsan kullan kesinlikle çok az nohut tanesinin yarısı kadar kullan.
Daha fazlası içinde kimyasal olduğu için dişlerini aşındırabilir. (Tecrübeyle sabitlenmiştir.)

Şahsen eskiden Signal ve Colgate kullanırdım ama dişlerimi çok fazla aşındırdı bu yüzden artık paradontax kullanıyorum memnunum.
Başka markaya geçme isteğim vs yok 7 yıldır felan paradontax kullanıyorum.

Hocam aşırı fark etmese bile fark ediyor.

Ben bunu kullanıyorum tavsiye ederim. Bu kadar para vermek istemiyorsanız alternatiflere yönelebilirsiniz. Oral B ekspres beyazlatma parlak dişler de kullanmıştım. Fena değildi. Signal white now da kullanmıştım hiç memnun kalmadım.
Hocam bunu kullanırken dikkat edin haftada 2 falan kullanılması lazim diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,264
Üyeler
183,406
Son üye
furkNtt
Geri