Neler Yeni

Dış Ortam Cat6 Kablo Ve Cat7 Önerisi!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan
Ping ve kopma sorunu olduğu in dış ortam kablosu arıyorum.Cat6 ve cat7 arasında kaldım, ankastre ile modem arasında 30metre var.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Mpia Nc-1 Outdoor Cat6 çift katmanlı Kablo işinizi görecektir ancak 305 metre olarak satılmakta , Elinde olan bir elektrikçiden yada metreyle satan bir satıcı bulabilirsen ömürlük olur.

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Ping ve kopma sorunu olduğu in dış ortam kablosu arıyorum.Cat6 ve cat7 arasında kaldım, ankastre ile modem arasında 30metre var.
Ben kutudan binanın dışından dolandırarak odama çekmek için Ugreen in 40 metre Cat 6 kablosunu aldım. Aslında dış cephe için herhangi bir bilgi yok ben kalitesine güvenerekten aldım. Şuan 1 ay oldu herhangi bir problem yok ping ve hız normal. bir şey bulamazsan önerebilirim. Hava olaylarına maruz kalacak mı çekeceğin yer ?

Aykut D.

80+ Gold

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Ben kutudan binanın dışından dolandırarak odama çekmek için Ugreen in 40 metre Cat 6 kablosunu aldım. Aslında dış cephe için herhangi bir bilgi yok ben kalitesine güvenerekten aldım. Şuan 1 ay oldu herhangi bir problem yok ping ve hız normal. bir şey bulamazsan önerebilirim. Hava olaylarına maruz kalacak mı çekeceğin yer ?
Binamın içindeki tesisat eskiydi ilk önce onu yenilemek istedim. Bina içindeki sistem sıkışmış olduğu için koptu değiştiremediğim için odama dışarıdan kablo ile çektim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu 3ü arasında ki fark ne. Neden fiyatlar arasında ki fark çok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır eski kabloya yeni kablo bağlayıp ankastre ye inicek apartmanın içinde ankastre kutusu

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Kablonun geçtiği yerde elektrik kablosu gibi 220volt ve üzeri enerji geçiyorsa FTP kablo almak zorundasın yoksa Ping değerlerin yükselir.

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Hayır eski kabloya yeni kablo bağlayıp ankastre ye inicek apartmanın içinde ankastre kutusu
O zaman pahalı gelmezse Ugreen değerlendirebilirsin.
Türk Telekom Fiber 200/30 Paket
40 Metre Ugrren kablosu test sonuç
WhatsApp Görsel 2023-12-20 saat 09.39.26_a480f05e.jpg

Kablonun geçtiği yerde elektrik kablosu gibi 220volt ve üzeri enerji geçiyorsa FTP kablo almak zorundasın yoksa Ping değerlerin yükselir.
evet bunuda göz onunda bulunudrman gerek. Güzel hatırlatma

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu nasıl peki hem cat 7 hem korumalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan
O zaman pahalı gelmezse Ugreen değerlendirebilirsin.
Türk Telekom Fiber 200/30 Paket
40 Metre Ugrren kablosu test sonuç
Alıntıyı görüntüle

evet bunuda göz onunda bulunudrman gerek. Güzel hatırlatma
Normal ethernet kabloları var dış ortam kablosu göremedim

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
kanka evimdeki internet altyapısı sıkıntılı olduğundan dolayı dışarıdaki internek tutusundan direk dandik 1cm lik 1 tane ethernet kablosuz geliyo yaklaşık 1 yıldır böyle kullanıyorum hiçbirşey olmadı daha çok fazla fark etmez bence ama sana tavsiyem ugreen cat7 kablo alabilirsin fiyatı baya ucuz

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Ankastreden direkt modeme mi, prize mi?
Direkt modeme ise dış ortam kablo almayın hem ağır hem esnek değil. Rj11 e ağırlık yapıyor ve takması zor.
Onun yerine 2 telli bakır Reçber veya Tamtel kablo alın. Bende Reçber tel taktım.
Cat6 kullanacaksanız Reçber veya Ersan tercih edebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan
Ankastreden direkt modeme mi, prize mi?
Direkt modeme ise dış ortam kablo almayın hem ağır hem esnek değil. Rj11 e ağırlık yapıyor ve takması zor.
Onun yerine 2 telli bakır Reçber veya Tamtel kablo alın. Bende Reçber tel taktım.
Cat6 kullanacaksanız Reçber veya Ersan tercih edebilirsiniz.
Prizden eski kabloya yeni kablo bağlayıp ankastre ye yeni hat çekmek istiyorum

kanka evimdeki internet altyapısı sıkıntılı olduğundan dolayı dışarıdaki internek tutusundan direk dandik 1cm lik 1 tane ethernet kablosuz geliyo yaklaşık 1 yıldır böyle kullanıyorum hiçbirşey olmadı daha çok fazla fark etmez bence ama sana tavsiyem ugreen cat7 kablo alabilirsin fiyatı baya ucuz
Kankam çoğu ethernet ben direk dış ortam kablosu olarak arıyorum ankastreden çekmek için senin dediğine baktım göremedim varsa linki atar mısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,929
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom