lotrgandalf35
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Ping ve kopma sorunu olduğu in dış ortam kablosu arıyorum.Cat6 ve cat7 arasında kaldım, ankastre ile modem arasında 30metre var.
Ben kutudan binanın dışından dolandırarak odama çekmek için Ugreen in 40 metre Cat 6 kablosunu aldım. Aslında dış cephe için herhangi bir bilgi yok ben kalitesine güvenerekten aldım. Şuan 1 ay oldu herhangi bir problem yok ping ve hız normal. bir şey bulamazsan önerebilirim. Hava olaylarına maruz kalacak mı çekeceğin yer ?Ping ve kopma sorunu olduğu in dış ortam kablosu arıyorum.Cat6 ve cat7 arasında kaldım, ankastre ile modem arasında 30metre var.
Reçber cat 6 kablo güzeldir ona bakabilirsiniz.Ping ve kopma sorunu olduğu in dış ortam kablosu arıyorum.Cat6 ve cat7 arasında kaldım, ankastre ile modem arasında 30metre var.
Binamın içindeki tesisat eskiydi ilk önce onu yenilemek istedim. Bina içindeki sistem sıkışmış olduğu için koptu değiştiremediğim için odama dışarıdan kablo ile çektimBen kutudan binanın dışından dolandırarak odama çekmek için Ugreen in 40 metre Cat 6 kablosunu aldım. Aslında dış cephe için herhangi bir bilgi yok ben kalitesine güvenerekten aldım. Şuan 1 ay oldu herhangi bir problem yok ping ve hız normal. bir şey bulamazsan önerebilirim. Hava olaylarına maruz kalacak mı çekeceğin yer ?
Data Transfer Kablosu arşivleri - Ugreen Türkiye
ugreen.com.tr
Hayır eski kabloya yeni kablo bağlayıp ankastre ye inicek apartmanın içinde ankastre kutusuBen kutudan binanın dışından dolandırarak odama çekmek için Ugreen in 40 metre Cat 6 kablosunu aldım. Aslında dış cephe için herhangi bir bilgi yok ben kalitesine güvenerekten aldım. Şuan 1 ay oldu herhangi bir problem yok ping ve hız normal. bir şey bulamazsan önerebilirim. Hava olaylarına maruz kalacak mı çekeceğin yer ?
Data Transfer Kablosu arşivleri - Ugreen Türkiye
ugreen.com.tr
O zaman pahalı gelmezse Ugreen değerlendirebilirsin.Hayır eski kabloya yeni kablo bağlayıp ankastre ye inicek apartmanın içinde ankastre kutusu
evet bunuda göz onunda bulunudrman gerek. Güzel hatırlatmaKablonun geçtiği yerde elektrik kablosu gibi 220volt ve üzeri enerji geçiyorsa FTP kablo almak zorundasın yoksa Ping değerlerin yükselir.
Normal ethernet kabloları var dış ortam kablosu göremedimO zaman pahalı gelmezse Ugreen değerlendirebilirsin.
Türk Telekom Fiber 200/30 Paket
40 Metre Ugrren kablosu test sonuç
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet bunuda göz onunda bulunudrman gerek. Güzel hatırlatma
kanka evimdeki internet altyapısı sıkıntılı olduğundan dolayı dışarıdaki internek tutusundan direk dandik 1cm lik 1 tane ethernet kablosuz geliyo yaklaşık 1 yıldır böyle kullanıyorum hiçbirşey olmadı daha çok fazla fark etmez bence ama sana tavsiyem ugreen cat7 kablo alabilirsin fiyatı baya ucuzPing ve kopma sorunu olduğu in dış ortam kablosu arıyorum.Cat6 ve cat7 arasında kaldım, ankastre ile modem arasında 30metre var.
Prizden eski kabloya yeni kablo bağlayıp ankastre ye yeni hat çekmek istiyorumAnkastreden direkt modeme mi, prize mi?
Direkt modeme ise dış ortam kablo almayın hem ağır hem esnek değil. Rj11 e ağırlık yapıyor ve takması zor.
Onun yerine 2 telli bakır Reçber veya Tamtel kablo alın. Bende Reçber tel taktım.
Cat6 kullanacaksanız Reçber veya Ersan tercih edebilirsiniz.
Kankam çoğu ethernet ben direk dış ortam kablosu olarak arıyorum ankastreden çekmek için senin dediğine baktım göremedim varsa linki atar mısınkanka evimdeki internet altyapısı sıkıntılı olduğundan dolayı dışarıdaki internek tutusundan direk dandik 1cm lik 1 tane ethernet kablosuz geliyo yaklaşık 1 yıldır böyle kullanıyorum hiçbirşey olmadı daha çok fazla fark etmez bence ama sana tavsiyem ugreen cat7 kablo alabilirsin fiyatı baya ucuz