Diş tedavileri neden bu kadar ağrılı acılı

Akhisarli45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
364
Özellikle diş hekimi üyeler varsa sormak istiyorum yıl olmuş 2026 neden diş tedavileri bu kadar acı verici. Anestezi pahaliysa parası nedir verelim.
Uzun zamandır dişçiye gitmiyordum. Yakın zamanda diş ağrısı nedeniyle gittim Kanal tedavisi yapalım dedi kabul ettim.
Normalden ağrı dayanımım yüksektir ama ben hayatımda böyle acı görmedim. İşkence bildiğin bu. Gece kabuslarıma giriyor, travma oluşturdu.
Bunun daha ağırısız acısız bişeyi yok mu bassınlar anesteziyi.

Sen tedavi olurken lokal anestezi yapmadılar mı? Eğer çok rahatsız oluyorsan bunu belirtip genel anestezi iste.

acili degil hocam uyusturmalari lazim

Sen tedavi olurken lokal anestezi yapmadılar mı? Eğer çok rahatsız oluyorsan bunu belirtip genel anestezi iste.
Başlangıçta yaptılar daha sonra işlem sırasında dedim bu kadar acıması normal mi sağ olsun doktorum Kafasını sallayıp geçti. Ki başta anestizi yaptıktan 5dk sonra işleme başladı normalde daha fazla beklemesi lazım diye biliyorum.

Başlangıçta yaptılar daha sonra işlem sırasında dedim bu kadar acıması normal mi sağ olsun doktorum Kafasını sallayıp geçti. Ki başta anestizi yaptıktan 5dk sonra işleme başladı normalde daha fazla beklemesi lazım diye biliyorum.
5 dakika ideal bir süre ancak yaptığı anestezi miktarına bağlı olarak belki yetersiz gelmiş olabilir. Normalde kanal tedavisi senin betimlediğin kadar acımayıp, hafif bir sızıntıyla geçmesi gerekiyor. Psikolojik olarak ağrıyacağını ya da acıyacağını hissetmiş olabilirsin veya uyuşturucu madde kullanıyorsan anesteziye toleransın yükselmiş olabilir. Yani senin için bahsettiğim bu ihtimaller geçerli değilse yüksek ihtimalle hekim sana göre düşük miktarda anestezi uygulamıştır. Bir dahakine daha fazla anestezi talep et.

Genel anestezi riskli bir iş. Zaten dişçilerin %90ında yapabilecek kapasite yok. En sağlamı lokal anestezi iğnesinden aralıklı 2 tane vurunmak.

beyne en yakın sinir uçları orada olduğundan çürük ağrısı bacak kırığından daha fazla adamı titretiyo

Özellikle diş hekimi üyeler varsa sormak istiyorum yıl olmuş 2026 neden diş tedavileri bu kadar acı verici. Anestezi pahaliysa parası nedir verelim.
Uzun zamandır dişçiye gitmiyordum. Yakın zamanda diş ağrısı nedeniyle gittim Kanal tedavisi yapalım dedi kabul ettim.
Normalden ağrı dayanımım yüksektir ama ben hayatımda böyle acı görmedim. İşkence bildiğin bu. Gece kabuslarıma giriyor, travma oluşturdu.
Bunun daha ağırısız acısız bişeyi yok mu bassınlar anesteziyi.
Allah kimseye yaşatmasın tam bir ay öldüm öldüm dirildim kanal tedavisi çok sıkıntılı

5 dakika ideal bir süre ancak yaptığı anestezi miktarına bağlı olarak belki yetersiz gelmiş olabilir. Normalde kanal tedavisi senin betimlediğin kadar acımayıp, hafif bir sızıntıyla geçmesi gerekiyor. Psikolojik olarak ağrıyacağını ya da acıyacağını hissetmiş olabilirsin veya uyuşturucu madde kullanıyorsan anesteziye toleransın yükselmiş olabilir. Yani senin için bahsettiğim bu ihtimaller geçerli değilse yüksek ihtimalle hekim sana göre düşük miktarda anestezi uygulamıştır. Bir dahakine daha fazla anestezi talep et.
Hocam alkol bile kullanmıyorum, daha önceki gittiğim yerlerde genelde 15dk falan bekliyorlardı o sebeple 5dk az geldi. İlk dişin içini oyduğu kısım ölüm gibiydi. Daha sonra dişin içine anestezi yapıyorum dedi ondan sonra sıfır ağrı

UYuşturucu iğneye tam olarak uyum sağlayamamış olabilirsin. Kız arkadaşıma 3 kez iğne vuruyordu doktor, anca uyuşuyordu. Bir sonraki gittiğinde doktora uyuşma ile ilgili problemini anlatırsan ona göre yardımcı olur. Ben de kanal tedavisi oldum hiç ağrımadı.

Hocam ben de 2 defa kanal tedavisi oldum hiç acı çekmedim.

Özel bir acısı yok sadece daha kontrolsüz daha cesur işlemler sıkça yapılıyor. Herkesin cerrahi bir ihtiyacı oluyor. Vücudunun başka bir yerinde yine derini matkapla delip kemiğini yontup sinirlerini dışarı çıkarıp geri koysalar acıdan duramazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,733
Üyeler
185,791
Son üye
jhiniet
Geri