Diş teli için hastane önerisi

Arkadaşlar merhaba diş teli taktırmak istiyorum Ankara'da hangi hastaneyi önerirsiniz?

Devlet hastanelerine yanaşmayın bile !
Bir kaç işlemim vardı yapılacak ve diyorum ki ;
tel =karşılamıyor
implant =karşılamıyor
porselen yenileme = karşılamıyor

Dipnot : Ağzınızdaki dişlerin estetikliliğini devlet hastanelerin de beklemeyin dedi.
Bence özel de yaptırın dedi ve ben şok !
Gerisini anlatmak istemiyorum yoksa söverim !

Ulan o zaman ben neden sigorta yaptırıyorum.
Devlet olarak benim istediklerimi karşılamayacaksan neden sigortam var ölmek için mi !
Ölmek için mi konusuna da deyineyim ! ( Geçen gün 40 derece ateş ile acile gittim ve bir baktım acil de doktor hemşire kimse yok ve neyse güvenliğe bağırdım ulan dedim ölsek kimse müdahale etmeyecek nerede bunlar dedim !
Bana diyor ki beyefendi sakin olun lütfen, şuan da kalp krizi vakası var onunla ilgileniyorlar ve yapacak bir şey yok bekleyeceksiniz !
Eyvallah Allah acil şifalar versin de ya ben de kalp krizinden gelse idim ben ölecektim o zaman dimi !

DEMEM O Kİ DEVLET HASTANELERİNE SELAM BİLE VERMEYİN !
BU BENİM KENDİ GÖRÜŞÜM VE YAŞADIKLARIM !
HERKEZİN GÖRÜŞÜNE VE FİKRİNE DE SAYGIM VAR FAKAT BENİM FİKRİME VE GÖRÜŞÜME SAYGI GÖSTERİLDİKÇE !

SELAMETLE ;)

Ortadonti tedavisi günümüzde epey pahalıya yapılan bir işlem haline geldi. Şu an 10-15 bin arası özelde 4-5 arası sadece malzemeleri temin ederek devlette yaptırabilirsin. Gazi Hastane'sine bir randevu alıp git derim.
Randevu almaya çalıştım ama dolu yazıyor tüm günler :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Devlet hastanelerine yanaşmayın bile !
Bir kaç işlemim vardı yapılacak ve diyorum ki ;
tel =karşılamıyor
implant =karşılamıyor
porselen yenileme = karşılamıyor

Dipnot : Ağzınızdaki dişlerin estetikliliğini devlet hastanelerin de beklemeyin dedi.
Bence özel de yaptırın dedi ve ben şok !
Gerisini anlatmak istemiyorum yoksa söverim !

Ulan o zaman ben neden sigorta yaptırıyorum.
Devlet olarak benim istediklerimi karşılamayacaksan neden sigortam var ölmek için mi !
Ölmek için mi konusuna da deyineyim ! ( Geçen gün 40 derece ateş ile acile gittim ve bir baktım acil de doktor hemşire kimse yok ve neyse güvenliğe bağırdım ulan dedim ölsek kimse müdahale etmeyecek nerede bunlar dedim !
Bana diyor ki beyefendi sakin olun lütfen, şuan da kalp krizi vakası var onunla ilgileniyorlar ve yapacak bir şey yok bekleyeceksiniz !
Eyvallah Allah acil şifalar versin de ya ben de kalp krizinden gelse idim ben ölecektim o zaman dimi !

DEMEM O Kİ DEVLET HASTANELERİNE SELAM BİLE VERMEYİN !
BU BENİM KENDİ GÖRÜŞÜM VE YAŞADIKLARIM !
HERKEZİN GÖRÜŞÜNE VE FİKRİNE DE SAYGIM VAR FAKAT BENİM FİKRİME VE GÖRÜŞÜME SAYGI GÖSTERİLDİKÇE !

SELAMETLE ;)
O zaman özele gideyim ya 2 bin tl peşin verir gerisini taksit yaptırırım kafam rahat olur.

Randevu almaya çalıştım ama dolu yazıyor tüm günler :(

O zaman özele gideyim ya 2 bin TL peşin verir gerisini taksit yaptırırım kafam rahat olur.
İnanın ki hayatınızdaki vereceğiniz en iyi kararlar arasına girer bu vereceğiniz karar ;)

İnanın ki hayatınızdaki vereceğiniz en iyi kararlar arasına girer bu vereceğiniz karar ;)
Evimin yakınında bir hastaneye randevu aldım muayene ücretsizmiş bakalım ne olacak. Bu arada dikkat etmem gereken kriterler neler hastane seçerken ?

Evimin yakınında bir hastaneye randevu aldım muayene ücretsizmiş bakalım ne olacak. Bu arada dikkat etmem gereken kriterler neler hastane seçerken ?

Hastane seçerken herhangi bir kriteriniz yok hepsi aynı hizmeti verecekler !
Verdikleri tabi hizmetse !
Size yakın olması ve en yakın tarih ki zaten randevunuzu almışsınız ve başka dikkat etmeniz gereken bir şey yok.
Bundan sonraki randevu işlemleriniz de yapmanız gereken de ; yoğunluklardan ötürü randevu tarihi hiçbir tarih de görünmüyorsa orada randevu oluşunca bana haber ver sekmesine tıklayıp randevu oluştuğun da size bilgi mesajı gelecektir ve uygun olan doktorların listesi çıkacaktır ve siz de oradan hemen randevunuzu oluşturabileceksiniz.

Bu arada ücretsiz muayeneler sizi cezbetmesin , çünkü uygulamaları pahalı oluyor genelde.
Yani hastayı ücretsiz muayene taktiği ile kabul ediyorlar fakat herhangi bir işlem için onay verdiğiniz de size olması gerektiğinden birazcık tuzlu fiyatlar ile karşılaştırıyorlar ve muayene ücretini de oradan zaten çıkartmış oluyorlar.
Tecrübe ile sabit bu bahsettiklerim.

Şimdiden geçmiş olsun ;)

Son düzenleme:
Sigorta ödüyoruz devlete diş yaptırmak pişmanlık sırf para vermemek için 5 dişi 1yilda yaptılar ağrısı da o sırada çürüme ilerlerse diş bile kaybedebiliyorsun tavsiyem özelde yaptır

Hastane seçerken herhangi bir kriteriniz yok hepsi aynı hizmeti verecekler !
Verdikleri tabi hizmetse !
Size yakın olması ve en yakın tarih ki zaten randevunuzu almışsınız ve başka dikkat etmeniz gereken bir şey yok.
Bundan sonraki randevu işlemleriniz de yapmanız gereken de ; yoğunluklardan ötürü randevu tarihi hiçbir tarih de görünmüyorsa orada randevu oluşunca bana haber ver sekmesine tıklayıp randevu oluştuğun da size bilgi mesajı gelecektir ve uygun olan doktorların listesi çıkacaktır ve siz de oradan hemen randevunuzu oluşturabileceksiniz.

Bu arada ücretsiz muayeneler sizi cezbetmesin , çünkü uygulamaları pahalı oluyor genelde.
Yani hastayı ücretsiz muayene taktiği ile kabul ediyorlar fakat herhangi bir işlem için onay verdiğiniz de size olması gerektiğinden birazcık tuzlu fiyatlar ile karşılaştırıyorlar ve muayene ücretini de oradan zaten çıkartmış oluyorlar.
Tecrübe ile sabit bu bahsettiklerim.

Şimdiden geçmiş olsun ;)
Evet dediklerinizi düşündüm randevu günü gelince gideceğim ve fiyata göre karar vereceğim yoksa başka hastaneye giderim Teşekkür ederim.

Sigorta ödüyoruz devlete diş yaptırmak pişmanlık sırf para vermemek için 5 dişi 1yilda yaptılar ağrısı da o sırada çürüme ilerlerse diş bile kaybedebiliyorsun tavsiyem özelde yaptır
Öyle yapacağım teşekkür ederim.

Geri