Diş teli için hastane önerisi

Florida

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
39
Arkadaşlar merhaba diş teli taktırmak istiyorum Ankara'da hangi hastaneyi önerirsiniz?

Arkadaşlar merhaba diş teli taktırmak istiyorum Ankara'da hangi hastaneyi önerirsiniz?
Ankara'da bilmiyorum ama İzmir Konak'ta başarılı bir diş hastanesi vardı Türkiye'nin bir çok ilinden hasta gidiyordu.

Ortalama fıyatlar ne kadar alt ust dıs ıcın bılen bunuda cevaplarsa ıyı olur

Alt üst 15k taktırıcam haftaya üniversite hastanesinde

60 ile 120 tl isteniyor evet

Özelde mi yaptırmak daha iyi Üniversite hastanesinde mi fiyat olarak ve iyi olması açısından ?
Ben hacettepe hastanesinde taktırmıştım tabi o zamanlar sıra bekleme vardı ve bir sürede beklemiştim. Ama orada yaptırdigima pişman değilim. Daha çok doktorla alakalı, doktorum işini severek yapan biriydi ve sorunsuz 1 yıl kullandım.

Özelde mi yaptırmak daha iyi Üniversite hastanesinde mi fiyat olarak ve iyi olması açısından ?
fiyat olarak devlet daha avantajlı ama bildiğim kadarıyla 2-3 yıl sonraya randevu verebilirler. beklemek istemiyorsan özelde yaptıracaksın.
babam dahil tüm amcalarım vs dişçi ama benim bu konularda gram bilgim yok :D

fiyat olarak devlet daha avantajlı ama bildiğim kadarıyla 2-3 yıl sonraya randevu verebilirler. beklemek istemiyorsan özelde yaptıracaksın.
babam dahil tüm amcalarım vs dişçi ama benim bu konularda gram bilgim yok :D
Ankara da mı akrabaların :D

Ortadonti tedavisi günümüzde epey pahalıya yapılan bir işlem haline geldi. Şu an 10-15 bin arası özelde 4-5 arası sadece malzemeleri temin ederek devlette yaptırabilirsin. Gazi Hastane'sine bir randevu alıp git derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,931
Üyeler
188,851
Son üye
gorkemagir
Geri