Dışarı çıkabilir miyim

umeyir.a1

80+
Reaksiyon skoru
4
dostlar 19.10.21 günü test yaptırdım pozitif çıktı ilk 3 gün hastaydım bugün 10. gün bir haftadır gayet iyiyim bugün teste gitsem test yaparlar mı eğer testim negatif çıkarsa kuzenim yarın üniye gidicek başka şehire onu uğurlayabilir miyim tecrübeli olanlar yanıtlarsa sevinirim iyi günler

dostlar 19.10.21 günü test yaptırdım pozitif çıktı ilk 3 gün hastaydım bugün 10. gün bir haftadır gayet iyiyim bugün teste gitsem test yaparlar mı eğer testim negatif çıkarsa kuzenim yarın üniye gidicek başka şehire onu uğurlayabilir miyim tecrübeli olanlar yanıtlarsa sevinirim iyi günler
Çıkamazsın. Karantinan 14 gün sürüyor. 14. Günü doldurdu isen çıkabilirsin. Test yapacaklarını sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çıkamazsın. Karantinan 14 gün sürüyor. 14. Günü doldurdu isen çıkabilirsin. Test yapacaklarını sanmıyorum.
Zaten test yapman için dışarıya çıkman gerekiyor. Dışarı çıkma yasağının olduğunu göz önüne alırsak :D

Yaparlar zaten 10'uncu günde test yapatırabilirsiniz negatif çıkarsa karantina kalkıyor 14 gün geçince teste gerek yok..

Son düzenleme:
hayır tabikide minimum 13.gün

Hayat eve sığar uygulamasını indir. Orada kaç gün karantinada kalacağın yazıyor.

Geri