Neler Yeni

Dişçi korkumu nasıl yenebilirim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Halil Kart
Diş için yapılacak işlemde en korkutucu kısım uyuşturmak için vurulan iğne... Şunu düşün, iğne vurmak ne kadar sürebilir ki? Ömür boyunca o iğneyi vurmayacaklar bir kere vuracaklar ve saniye sürecek ondan sonra özgürsün. Ben bu şekilde korkumu yeniyorum. Başıma kötü ne gelirse, bu kötü durumun kısa bir süre sonra elbette geçeceğini ve ondan sonra özgür olduğumu düşünerek kendimi motive ederim.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bu durum kötü bir şey, ağzını şişirip ilaç sıkıyor 2-3 gün ağzında ilaç tadı, ondan sonra ertesi gün yine git vs. vs.
Aynen ya bir de iğne fobisi olunca üstüne ölüm oluyor. :(

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
4 yıldır korktuğum için ertelediğim 20lik diş çektirme işine cuma günü gideceğim. aşırı derecede korkuyorum ama dişimin düzenli olarak abseleşmesi beni bezdirdi. bakalım göreceğiz

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
4 yıldır korktuğum için ertelediğim 20lik diş çektirme işine cuma günü gideceğim. aşırı derecede korkuyorum ama dişimin düzenli olarak abseleşmesi beni bezdirdi. bakalım göreceğiz
Geçmiş olsun allah yardımcın olsun.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,716
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Dişciye de ki ben dişçilerden korkuyom o zaman bişiyin kalmaz

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
Ortaokulda Yaklaşık 10-11 kez arka arkaya gittim, her seferinde de 2 iğne vuruyorlardı dolgu için. Ama doktor işini temiz yaptığından hiç korkmadım, rahatça dişimi emanet edebiliyordum. Yani her şey doktora bağlı, korkunu yenmek istiyorsan güvenebileceğin doktora gitmelisin.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Emre
Ortaokul zamanlarım çürük dişim yüzünden 1 hafta ağrı çekmiştim ve apse yapıp ağzımın yarısı şişmişti.
Ve dişin durumu kötü olduğundan çekildi.
Ama gittiğim doktor bayan olmasına rağmen çok kaba ve kötü çekim yaptı.
Dişi 3 parçaya kırarak anca çekti.
Bu da gerçekten çok acı çektirmişti bana ve de ağzımın 2 yerinden iğne yapmasına rağmen iliğime kadar hissetmiştim.
Bu yüzden dişçiden çekiniyorum ya gideceğim doktor yine kötü olursa diye.
Ağzımda çok iş var dolgu olsun, doldurma olsun, daha bilmediğim türlü iş var.

Sizce bu korkuyu nasıl yenebilirim ?
Kardeşim bende senin gibiydim küçükken bir diş çektirdim aynıları başıma geldi. Korkumu nasıl yendiğimi anlatayım.

Asker de diş ağrısından öleceğim artık deli gibi ağrıyor 2 hafta acısını çektim ne uyku uyuyabildim ne bir şey ağrı kesici de geçirmiyordu. Benim dişçi devrem vardı(asteğmen olarak yaptım oda Dr.asteğmendi) o gel artık bir şey olmaz korkma iğne açıtmaz diye diye en sonunda koltuğu oturdum. Ve yüzleşerel yaptırdım. Ama emin ol o 2 hafta acıya nasıl dayandım kendimi nasıl perişan ettiğime bin pişman oldum. İğne o kadar hiç acıtmadı o derece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,590
Üyeler
164,531
Son üye
Birkızişte
Top Bottom