Neler Yeni

Dişçi randevuyu 1 ay sonraya attı

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
Hastayım beyler çok uzatmicam ayın 8 inde dişçiye gittim bu güne randevu verdi dolgu yapılması gerekiyor fakat 19 ocağa attı sırayı brnim defterim dolu dedi ayrıca tüm hekimler böyle biz erkene bile verdik dedi söylediği doğrumu bilrn biri aydınlatabilirmi

Bu arada babaannem başka bi hekime gitmişti 7-8 ay önce tüm dişlerini 1 ayda yapmıştılar

TİTAN.

80+ Platinum
Hastayım beyler çok uzatmicam ayın 8 inde dişçiye gittim bu güne randevu verdi dolgu yapılması gerekiyor fakat 19 ocağa attı sırayı brnim defterim dolu dedi ayrıca tüm hekimler böyle biz erkene bile verdik dedi söylediği doğrumu bilrn biri aydınlatabilirmi

Bu arada babaannem başka bi hekime gitmişti 7-8 ay önce tüm dişlerini 1 ayda yapmıştılar
Kanka öyle bi şansı olmaması lazım kafasına göre değişiklik yapma gibi başka bir dişçiye gitmeni tavsiye ederim

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka öyle bi şansı olmaması lazım kafasına göre değişiklik yapma gibi başka bir dişçiye gitmeni tavsiye ederim
Knk 15 gün bekledik 2 seferdir dişime bakıp gönderiyor bide dediki herkes böyle biz erken bile verdik başka dişçiler şubat sonuna veriyor 1 dolgu için 4 ay bekletecekler beni

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Dolgu için beni kontrol ettiler, 1 ay sonra tekrar gittiğimde dolgumu oldum geldim. Ek olarak da bunu devlet hastanesinde yaptım.

TİTAN.

80+ Platinum
Knk 15 gün bekledik 2 seferdir dişime bakıp gönderiyor bide dediki herkes böyle biz erken bile verdik başka dişçiler şubat sonuna veriyor 1 dolgu için 4 ay bekletecekler beni
Kanka başka randevu al hangi şehirdesin ki belki hastane tıka basa doludur ama oda zor gibi başka randevu al geç dolgu dişi kaybetmenle sonuçlanabilir

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Evet doğrudur. Hastenedeyken baya ileri sıra vermek zorunda kalıyorduk. Bir kısmımız muayene bir kısmımız tedavideydi. Gelen hastalar ilk muayeneye alınır ve gerekli işlemler yazılıp ona göre tedavi randevusu verilir. Maalesef çok hasta az doktor var..

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Devletmi

KendineMüzisyen

80+ Silver