4000 serisi kart alınca yanına veriyor yani sen alamazsın. İtopya’da falan vardı o başka yerlerde var mı bilmiom.Oha gerçekten mi, bende rtx 4050 var ama nasıl alacağım kodu
4000 serisi kart alınca yanına veriyor yani sen alamazsın. İtopya’da falan vardı o başka yerlerde var mı bilmiom.Oha gerçekten mi, bende rtx 4050 var ama nasıl alacağım kodu
Haa yani yeni almak lazım ve masaüstü olarak almak lazım diyorsunuz.4000 serisi kart alınca yanına veriyor yani sen alamazsın. İtopya’da falan vardı o başka yerlerde var mı bilmiom.
kampanya vardı zamanında şuan var mı bilmiyorum o zaman aralığında alman gerekiyordu galibaOha gerçekten mi, bende rtx 4050 var ama nasıl alacağım kodu
valla o kodları ihtiyacı olmayanlar satıyodu şuan satan var mı bilmiyorum güvenilir biri bulursam veya bilen varsa söyleyebilir mi almayı düşünüyorum fiyatına göreHaa yani yeni almak lazım ve masaüstü olarak almak lazım diyorsunuz.
Evet. Hatta bazılarında Star Wars:Outlaws falanda veriyor.Haa yani yeni almak lazım ve masaüstü olarak almak lazım diyorsunuz.
geçen sene 3070 almıştım nvidia abim hiç bir şey vermedi kınıyorum buradanEvet. Hatta bazılarında Star Wars:Outlaws falanda veriyor.
https://www.itopya.com/asus-tuf-gam...16gb-gddr6x-256-bit-dlss-3-ekran-karti_u26616 Mesela bu.
hocam bu arada disco elysium oynayan arkadaş arıyodum dmden istersen dc adresini ver konuşarak oynarız sohbet muhabbet aklında kalan soruları sorarsınHaa yani yeni almak lazım ve masaüstü olarak almak lazım diyorsunuz.
omer_dogan.42geçen sene 3070 almıştım nvidia abim hiç bir şey vermedi kınıyorum buradan
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bu arada disco elysium oynayan arkadaş arıyodum dmden istersen dc adresini ver konuşarak oynarız sohbet muhabbet aklında kalan soruları sorarsın
attım hocamomer_dogan.42
Aldım 1 tane daha biraz geç yolluyorlar keyi yolladıklarında sana atarım dm den. Bu ay 2500 TL oyun aldım az miktarlar koymuyor artık banaTamamdır reis bekliyorum