Yardım Discord açılmıyor bunu biliyor musun ekranında kalıyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

barduck

80+
Reaksiyon skoru
3
Sabahtan beri discord a giremiyorum bunu biliyor musun ekranında kalıyor VPN ile açıp girdiğimde açılıyor vpn i kapatınca yine bunu biliyor musun ekranına geliyor bunu nasıl çözebilirim bilen var mıdır ?
1697454428348.png

aynı sorun bendede var herseyı denedım fakat olmadı şaka gibi

Ekler

• resim_2023-10-16_183010584.png
    resim_2023-10-16_183010584.png
    10.6 KB · Hit: 189
Aynı sorun bende de var ben sunucular bozuk falan zannettim sonra baktım girmiyor silip yükledim local dosyaları sildim güncelleme yaptım falan ama hiçbir şekilde giremiyorum sadece uygulamadan değil internet sitesinden de giremiyorum hatta telefondan da giremiyorum şaka gibi bir durum söz konusu...

Sabahtan beri discord a giremiyorum bunu biliyor musun ekranında kalıyor VPN ile açıp girdiğimde açılıyor vpn i kapatınca yine bunu biliyor musun ekranına geliyor bunu nasıl çözebilirim bilen var mıdır ?Alıntıyı görüntüle
bende de aynı sorun var. arkadaşlarım giriyo dc ye ama bende açılmıyor. bu ekranda kalıyor. çözen olursa yazarsa çok sevinirim

Benim gibi TTNET mi kullanıyorsunuz sizde? Sanırım sorun servis sağlayıcıdan kaynaklı aklıma başka bir şey gelmiyor...

Benim gibi TTNET mi kullanıyorsunuz sizde? Sanırım sorun servis sağlayıcıdan kaynaklı aklıma başka bir şey gelmiyor...
Evet TTNET kullanıyorum, laptop'u telefon internetine bağladığımda discord'a giriyor. Fakat Evdeki wifiden girmeye çalıştığımda 'Biliyor musun' kısmında kalıp Discord logosu sürekli dönüyor. 1 saat sabırla bekledim fakat açmadı öyle kaldı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet TTNET kullanıyorum, laptop'u telefon internetine bağladığımda discord'a giriyor. Fakat Evdeki wifiden girmeye çalıştığımda 'Biliyor musun' kısmında kalıp Discord logosu sürekli dönüyor. 1 saat sabırla bekledim fakat açmadı öyle kaldı. İnternetteki tüm çözüm önerilerini denedim hiçbir yararı olmadı.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri