bende de aynı sorun var. arkadaşlarım giriyo dc ye ama bende açılmıyor. bu ekranda kalıyor. çözen olursa yazarsa çok sevinirimSabahtan beri discord a giremiyorum bunu biliyor musun ekranında kalıyor VPN ile açıp girdiğimde açılıyor vpn i kapatınca yine bunu biliyor musun ekranına geliyor bunu nasıl çözebilirim bilen var mıdır ?Alıntıyı görüntüle
Evet TTNET kullanıyorum, laptop'u telefon internetine bağladığımda discord'a giriyor. Fakat Evdeki wifiden girmeye çalıştığımda 'Biliyor musun' kısmında kalıp Discord logosu sürekli dönüyor. 1 saat sabırla bekledim fakat açmadı öyle kaldı.Benim gibi TTNET mi kullanıyorsunuz sizde? Sanırım sorun servis sağlayıcıdan kaynaklı aklıma başka bir şey gelmiyor...
Evet TTNET kullanıyorum, laptop'u telefon internetine bağladığımda discord'a giriyor. Fakat Evdeki wifiden girmeye çalıştığımda 'Biliyor musun' kısmında kalıp Discord logosu sürekli dönüyor. 1 saat sabırla bekledim fakat açmadı öyle kaldı. İnternetteki tüm çözüm önerilerini denedim hiçbir yararı olmadı.
ben türktelekom kullanıyorum benimde mi aramam lazım? yoksa kendi kendine düzelecek birşeymi bu sorunEmrah sen varya adamın dibisin aradım ben de kapattırdım güvenli internet profilini çok teşekkürler <3