Neler Yeni

Yardım Discord açılmıyor bunu biliyor musun ekranında kalıyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

barduck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Uğur Mert
Sabahtan beri discord a giremiyorum bunu biliyor musun ekranında kalıyor VPN ile açıp girdiğimde açılıyor vpn i kapatınca yine bunu biliyor musun ekranına geliyor bunu nasıl çözebilirim bilen var mıdır ?
1697454428348.png

barduck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Uğur Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok kez aç kapa yaptım ama düzelmedi maalesef silip tekrar yükledim yine düzelmedi

emrah80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emrah gorur
Aynı şekilde bende sabahtan beri giremiyorum nette yazanları uyguladım ama çözüm olmadı.

mememts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mehmet emin koca
aynı sorun bendede var herseyı denedım fakat olmadı şaka gibi

Ekler

• resim_2023-10-16_183010584.png
    resim_2023-10-16_183010584.png
    10.6 KB · Hit: 178

reyxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet yılmaz
Aynı sorun bende de var ben sunucular bozuk falan zannettim sonra baktım girmiyor silip yükledim local dosyaları sildim güncelleme yaptım falan ama hiçbir şekilde giremiyorum sadece uygulamadan değil internet sitesinden de giremiyorum hatta telefondan da giremiyorum şaka gibi bir durum söz konusu...

ZeoN_TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Onur Yıldız
Sabahtan beri discord a giremiyorum bunu biliyor musun ekranında kalıyor VPN ile açıp girdiğimde açılıyor vpn i kapatınca yine bunu biliyor musun ekranına geliyor bunu nasıl çözebilirim bilen var mıdır ?Alıntıyı görüntüle
bende de aynı sorun var. arkadaşlarım giriyo dc ye ama bende açılmıyor. bu ekranda kalıyor. çözen olursa yazarsa çok sevinirim

Maverick.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
Arkadaşlar öğlenden beri bende de aynı sorun mevcut. Çözebilen varsa lütfen yardımcı olursa çok sevinirim.

emrah80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emrah gorur
Benim gibi TTNET mi kullanıyorsunuz sizde? Sanırım sorun servis sağlayıcıdan kaynaklı aklıma başka bir şey gelmiyor...

Maverick.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
Benim gibi TTNET mi kullanıyorsunuz sizde? Sanırım sorun servis sağlayıcıdan kaynaklı aklıma başka bir şey gelmiyor...
Evet TTNET kullanıyorum, laptop'u telefon internetine bağladığımda discord'a giriyor. Fakat Evdeki wifiden girmeye çalıştığımda 'Biliyor musun' kısmında kalıp Discord logosu sürekli dönüyor. 1 saat sabırla bekledim fakat açmadı öyle kaldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet TTNET kullanıyorum, laptop'u telefon internetine bağladığımda discord'a giriyor. Fakat Evdeki wifiden girmeye çalıştığımda 'Biliyor musun' kısmında kalıp Discord logosu sürekli dönüyor. 1 saat sabırla bekledim fakat açmadı öyle kaldı. İnternetteki tüm çözüm önerilerini denedim hiçbir yararı olmadı.

reyxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet yılmaz
Emrah sen varya adamın dibisin aradım ben de kapattırdım güvenli internet profilini çok teşekkürler <3

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,834
Üyeler
167,559
Son üye
Gülzar
Top Bottom