Neler Yeni

Discord Açıyorum Otomatik Kapanıyor. Valorant aynı sorun. Acil Çözüm

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Discord açıyorum otomatik kapanıyor. Valorant açıyorum ekrana gelmiyor durup dururken oldu problem ne olabilir acil çözüm lütfen.

Shourd

80+ Gold
Discord açıyorum otomatik kapanıyor. Valorant açıyorum ekrana gelmiyor durup dururken oldu problem ne olabilir acil çözüm lütfen.
pcyi yeniden başlat bi belki ekran kartı driverin zaman aşımına uğramıştır yaşamıştım ama benimki direkt patlamıştı ddu ile silip yüklemek zorunda kalmıştım .d

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pcyi yeniden başlat bi belki ekran kartı driverin zaman aşımına uğramıştır yaşamıştım ama benimki direkt patlamıştı ddu ile silip yüklemek zorunda kalmıştım .d
denedim ama olmadı çözemiyorum valla

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiç bişi mi açılmıyor?
Chrome giriyorum metin2 oynuyorum o açılıyor. Msi center denedim açılıyor. Daha denememi istediğin bir şey varsa denerim. Ekran kartına güncelleme attım geforce experiencedan windows update attım durum aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah rızası için birisi çözsün ya. Discord sildim tekrar yükledim açıldı valorant gelmedi yine pc kapattım açtım discord yine gelmiyor ekrana. Sorun tam olarak nerde Allah rızası için kafayı taktım gözüme uyku girmiycek

Son düzenleme:
Top Bottom