Neler Yeni

Oyuna girince pc kapanıyor

batu12123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Batu T.
rx6600xt r5 5600 coolermaster ml240l v2 (3 yaşında bakımsız pompa sesi garipleşti ve su sesi geliyor) termal macun değişeli 1 yıl oldu b450 aorus elite 16gb crucial ballistix ram ve thermaltake litepower 650w (2 yaşında)
Selamlar arkadaşlar sistemim yukarda yazılı oyuna girdiğimde bilgisayar siyah ekran ardından ya donuyor ve kalıyor veya restart atıyor sorun ısılardan kaynaklı gibi düşünebilirsiniz ama öyle değil gibi görünüyor (çok ani ısı artışlarını göremiyorsam) ısıları kontrol ettiğimde işlemci 65 derecelerde ekran kartı 59 60 derece civarlarında seyrediyor forza 5te ultrada ayarlarda hemen kapanıyor ama ayar düşürünce ne değişiyor bilmiyorum 30 saniye daha fazla dayanıyor furmark testini açtığımda ayrı ayrı ekran kartı ve işlemciye yük uyguladım ayrı ayrı yapınca problem yok maximum 75 dereceleri görüyorum ancak aynı anda başlattığım anda bilgisayar kapanıyor ve ekran kartı driverı çöküyor çok saçma tekrar ddu ile silip kuruyorum birdaha furmark testi yapıyorum yine bilgisayar donuyor restart tuşuna basıyorum yine driver çökmüş ne alaka anlamış değilim bilgisayarı yaklaşık 2 aydır kullanmıyordum üniversite için farklı şehre gidiyorum her geldiğimde başka bir sorun çıkartıyor.

Top Bottom