Neler Yeni

Discord Hakkında Soru ?

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Mehmet
DC işbirliği yapmıyor ise iyi yapmışlar

Nopoleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Emirhan Boyraz
Discord Devlet ile işbirliğini reddettiği sürece kapalı kalması daha iyi olduğunu düşünüyorum, yasaklanan şey sizin erişiminizden daha çok discordun türkiye deki tezgahını kaldırma çalışmasıdır. Discord ne zaman Türkiyeye Log ları verir dataları Ip leri verir işte o zaman açılacağını düşünüyorum

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Eren Cem
iyi bir vpn var mı discord için

Nopoleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Emirhan Boyraz

The Semih

80+ Gold
DC işbirliği yapmıyor ise iyi yapmışlar
DC verileri devletlere paylaşıyor, kişisel gizlilikde belirtmişler. Discord kapanmasının sebebi bakan açıklama yaptı halk istedi yasakladık dedi.

Nopoleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Emirhan Boyraz

Shourd

80+ Gold
ilk olarak sana yüzde 90 katılıyorum yani haklısın katılmadığım kısmı belirticem neyse bana göre dc nin şimdi kapatılma sebebi kabaca ''Günah Keçisi'' aramaktır neden mi halk öyle yada böyle sinirlendi kendilerinin kulanmadığı kurgu bile olsa o malum olayla alakalı diye sinirlerini oraya yönettiler eğer dc kapatılmasaydı suç devlete kalıcaktı bundan dolayı kapattılar ben discordun kapatılmasını aktif bi şekilde kulanan biri olarak doğru buluyorum ama sebebini ve zamanını asla doğru bulmuyorum neden mi sana %90 katılıyorum demiştim ya o yüzden sana katılmadığım kısım discordher ne kadar kendi isteğinle kulandığın bir platform olsa bile içinde böyle şeyler olmamalı umarım olmazda o T olaylarına girmiceğim genel olarak panel kulanan ergenler zorbalıklar için konuşucağım devam edelim eğer ddc kapatılıcaksa 1-1.5 yıl önce bu panel olayları iyicene çoğaldığında kapatılmalıydı bu benim fikrim en azından günümüzdeki bu dcden dolayı mağdur sayısı olmicaktı şimdi dedin ya tamam olabilir neden kapatıldı burdada dc suçlu direkt türkiye 3 kere eri talebinnde bulundu ve reddeti ve bu konuda kapatılması bence doğru sorun dcyi olmadıkları gibi göstermeleri neyse umarım bu tür veletler korkudan tirtir titrer sicillerine işlenirde rahatlarız sonuç olarak tek bi isteğim var dcnin kuralarının katılaşması ve sunuculardaki denetimin çok artmasını isterim ben zaten oyun oynarken kulanıyorum genelde ve sizde öylesiniz muhtemelen (kara para olayları var oraya girersem çıkamam girmedim ondan)

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Discord da sıfırdan hesap açan bir insan, bomboş bir arayüzle karşı karşıya geliyor dimi. Şimdi bu yeni açılan hesabın tıkladığı her şey kendi iradesiyle yapılıyorsa, Discord hiçbirşey dayatmıyorsa, istediğin sunucuya araştırıp kendin girebiliyorsan. Bu ifşalanan kızların bu tarz sunucularda ne işi var ??? Mesela ben discordu oyun için kullanıyorum, ve karşıma hiç satanist sunucusu gelmedi bu zamana kadar katıldığım sunuculara tamamen kendi isteğimle katıldım ve hepsi oyunlarla alakalıydı. Şimdi böyle bir anonim platform da, Eğitim sunucusunda tehtid edilmediğine göre, bulunduğu sunucunun genel kitlesi bu tarz insanlarla doluysa, bu insanın iflaşanması neden bu kadar gündem oluyor. Yani elin Or*usu gitmiş katılmış oralara sonra iflaşanmış sonra uygulama kapanıyor. A*al veledler verdiği boş iradelere neden tüm kitle cezalandırılıyor. Discord Everyone bir platform değil ki.

Discorda girdiğinizde karşınıza tiktok gibi sapık şeyler çıkmıyor dayatılmıyor, tamamen Manuel bir platform yalan mı ? kısacası o sunuculara giren herkes normal insan değildir ve o insanların çıplak fotoları vs bizi ilgilendirmez aga.
Emin değilim ama büyük ihtimal oynadıkları oyundan tanışıyorlar, discorddan ekleşiyorlar, sunucuma gel diye davet atıyorlar ve çocuklarda bu sunuculara giriyor. Daha sonra iki sohbet muhabbet çevirerek istedikleri bilgileri alıyorlar, panelden buluyorlar ve tehdide başlıyorlar. Charmquell'in bu videosunda bir kadın bu konudan bahsediyordu.
Ayrıca bilmeden etmeden milletin çocuğuna, karısına, kızına or*spu damgası vurma canını yakarlar semih.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Y K

The Semih

80+ Gold
Emin değilim ama büyük ihtimal oynadıkları oyundan tanışıyorlar, discorddan ekleşiyorlar, sunucuma gel diye davet atıyorlar ve çocuklarda bu sunuculara giriyor. Daha sonra iki sohbet muhabbet çevirerek istedikleri bilgileri alıyorlar, panelden buluyorlar ve tehdide başlıyorlar. Charmquell'in bu videosunda bir kadın bu konudan bahsediyordu.
Ayrıca bilmeden etmeden milletin çocuğuna, karısına, kızına or*spu damgası vurma canını yakarlar semih.

İzle videoyu o ifşalanan kızın primci olduğu felan ortaya çıkmış. Küfürü sinirden söylüyorum, mesajı yazarken baya gergindim, kimsenin karısına felanda sövmüyorum.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü

İzle videoyu o ifşalanan kızın primci olduğu felan ortaya çıkmış. Küfürü sinirden söylüyorum, mesajı yazarken baya gergindim, kimsenin karısına felanda sövmüyorum.
evet twitter'a ilk düşen kızın videosu kurgu çıktı ama diğerleri kurgu değil bayağı bayağı zorla soyundurup bir şeyler söylettiriyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,313
Üyeler
163,466
Son üye
4thfire
Top Bottom