Gri Caner
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 29,566
Benim bir Discord hedefim var. Yani aslında bu hedefin gerçekleşebileceği en yakın platform Discord olduğundan DC seçtim.
Hedeflerimi açıklayayım. Aşağıda profil özelliklerini verdiğim insanlardan oluşan samimiyet odaklı bir atmosfer oluşturup insanların günün yorgunluğunu, hayatın zorluklarını üstünden hafifletebileceği bir topluluk inşa etmek istiyorum. Bahsettiğim
discord.gg
discord.gg
Genç yaşta olan bireyler internette o kadar vakit geçiriyor ve negatif unsurlara maruz kalıyor. Bu bazılarımız için çok önemsiz kalabiliyor. Yani Netflix dizilerinden etkilenen ve hayatını sorgulayan insanlar var. Ama bazılarımız insanlar Netflix'ten mi etkilenecek diyor. Küçük görüp ihtimal vermiyor. İşte bu tür insanların bulunmadığı bir topluluk inşa etmek istiyorum.
İnsanların gelip oyun oynayabileceği, sohbet edebileceği (ama böyle harbi sohbet edebileceği), hayatında ona dert olan şeyleri anlatıp belki çözüm bulabileceği bir topluluk inşa etmek istiyorum.
Belki böyle anlatınca çok ütopik oldu. Ama size sorayım. Neden olmasın? NEDEN?
SORULAR
1- Bu hedefim hakkında ne düşünüyorsunuz?
2- Böyle bir DC sunucusunda beklediğiniz ve olmasını istediğiniz yani şu olursa ben katılırım dediğiniz şey(ler) nedir?
Hedeflerimi açıklayayım. Aşağıda profil özelliklerini verdiğim insanlardan oluşan samimiyet odaklı bir atmosfer oluşturup insanların günün yorgunluğunu, hayatın zorluklarını üstünden hafifletebileceği bir topluluk inşa etmek istiyorum. Bahsettiğim
- Samimi
- Başkalarına yardım etmek için zaman ayırıp bunu çok görmeyen
- Yapmacık olmayan yani böyle klavye arkasından çok bilmişlik, delikanlılık taslamayan

Join the Huddle: A Mental Health Universe Discord Server!
Join the growing Huddle community and make new friends, hang out, and share what's on your mind! | 42504 members

Join the Depressions Antidote | mental health ・ anime chat help emojis art vc Discord Server!
space for anime, mental health, homework & study in our safe space; with active chats & VC | 103564 members
Genç yaşta olan bireyler internette o kadar vakit geçiriyor ve negatif unsurlara maruz kalıyor. Bu bazılarımız için çok önemsiz kalabiliyor. Yani Netflix dizilerinden etkilenen ve hayatını sorgulayan insanlar var. Ama bazılarımız insanlar Netflix'ten mi etkilenecek diyor. Küçük görüp ihtimal vermiyor. İşte bu tür insanların bulunmadığı bir topluluk inşa etmek istiyorum.
İnsanların gelip oyun oynayabileceği, sohbet edebileceği (ama böyle harbi sohbet edebileceği), hayatında ona dert olan şeyleri anlatıp belki çözüm bulabileceği bir topluluk inşa etmek istiyorum.
Belki böyle anlatınca çok ütopik oldu. Ama size sorayım. Neden olmasın? NEDEN?
SORULAR
1- Bu hedefim hakkında ne düşünüyorsunuz?
2- Böyle bir DC sunucusunda beklediğiniz ve olmasını istediğiniz yani şu olursa ben katılırım dediğiniz şey(ler) nedir?