Discord hedefim hakkında düşünceleriniz neler?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,566
Benim bir Discord hedefim var. Yani aslında bu hedefin gerçekleşebileceği en yakın platform Discord olduğundan DC seçtim.
Hedeflerimi açıklayayım. Aşağıda profil özelliklerini verdiğim insanlardan oluşan samimiyet odaklı bir atmosfer oluşturup insanların günün yorgunluğunu, hayatın zorluklarını üstünden hafifletebileceği bir topluluk inşa etmek istiyorum. Bahsettiğim

• Samimi
  • Başkalarına yardım etmek için zaman ayırıp bunu çok görmeyen
  • Yapmacık olmayan yani böyle klavye arkasından çok bilmişlik, delikanlılık taslamayan
bir insan profili aslında. Yani böyle insanlar var. Yok değil sadece o insanları bu cehennem olan internette bulmak ve onlara spot ışığı yansıtmak istiyorum. Yani böyle sunucular var bu arada. Yabancı olarak. Yani depresyonda olan insanların yalnız kalmayıp yardım alabileceği topluluklar var. TR'de 1 tane bile yok. Bazı örnekler:

Genç yaşta olan bireyler internette o kadar vakit geçiriyor ve negatif unsurlara maruz kalıyor. Bu bazılarımız için çok önemsiz kalabiliyor. Yani Netflix dizilerinden etkilenen ve hayatını sorgulayan insanlar var. Ama bazılarımız insanlar Netflix'ten mi etkilenecek diyor. Küçük görüp ihtimal vermiyor. İşte bu tür insanların bulunmadığı bir topluluk inşa etmek istiyorum.

İnsanların gelip oyun oynayabileceği, sohbet edebileceği (ama böyle harbi sohbet edebileceği), hayatında ona dert olan şeyleri anlatıp belki çözüm bulabileceği bir topluluk inşa etmek istiyorum.

Belki böyle anlatınca çok ütopik oldu. Ama size sorayım. Neden olmasın? NEDEN?

SORULAR

1- Bu hedefim hakkında ne düşünüyorsunuz?
2- Böyle bir DC sunucusunda beklediğiniz ve olmasını istediğiniz yani şu olursa ben katılırım dediğiniz şey(ler) nedir?

Sunucuya alacağın kişileri kendin mi seçeceksin? İsteyen mi katılacak?

Benim bir Discord hedefim var. Yani aslında bu hedefin gerçekleşebileceği en yakın platform Discord olduğundan DC seçtim.
Hedeflerimi açıklayayım. Aşağıda profil özelliklerini verdiğim insanlardan oluşan samimiyet odaklı bir atmosfer oluşturup insanların günün yorgunluğunu, hayatın zorluklarını üstünden hafifletebileceği bir topluluk inşa etmek istiyorum. Bahsettiğim

• Samimi
  • Başkalarına yardım etmek için zaman ayırıp bunu çok görmeyen
  • Yapmacık olmayan yani böyle klavye arkasından çok bilmişlik, delikanlılık taslamayan
bir insan profili aslında. Yani böyle insanlar var. Yok değil sadece o insanları bu cehennem olan internette bulmak ve onlara spot ışığı yansıtmak istiyorum. Yani böyle sunucular var bu arada. Yabancı olarak. Yani depresyonda olan insanların yalnız kalmayıp yardım alabileceği topluluklar var. TR'de 1 tane bile yok. Bazı örnekler:

Genç yaşta olan bireyler internette o kadar vakit geçiriyor ve negatif unsurlara maruz kalıyor. Bu bazılarımız için çok önemsiz kalabiliyor. Yani Netflix dizilerinden etkilenen ve hayatını sorgulayan insanlar var. Ama bazılarımız insanlar Netflix'ten mi etkilenecek diyor. Küçük görüp ihtimal vermiyor. İşte bu tür insanların bulunmadığı bir topluluk inşa etmek istiyorum.

İnsanların gelip oyun oynayabileceği, sohbet edebileceği (ama böyle harbi sohbet edebileceği), hayatında ona dert olan şeyleri anlatıp belki çözüm bulabileceği bir topluluk inşa etmek istiyorum.

Belki böyle anlatınca çok ütopik oldu. Ama size sorayım. Neden olmasın? NEDEN?

SORULAR

1- Bu hedefim hakkında ne düşünüyorsunuz?
2- Böyle bir DC sunucusunda beklediğiniz ve olmasını istediğiniz yani şu olursa ben katılırım dediğiniz şey(ler) nedir?
Discorddan ekler misin beni rica etsem ? Sezerinho#5464

Sunucuya alacağın kişileri kendin mi seçeceksin? İsteyen mi katılacak?
Tabi ki isteyen katılabilir. Üyeler zaten sunucu kurallarında bunu görecekler:
  • İnsanlar buraya omuzlarındaki yükü bir süreliğine atmak için geliyorlar. Lütfen başkalarının ruh sağlığını, duygudurumunu kötü etkileyecek ifadeler kullanmaktan sakın. Buranın samimi bir yer olmasında bize yardımcı olabileceğini biliyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nick name buldun mu
Nope.

Niye cevap gelmiyor la?

Son düzenleme:
Merhaba yaş ortalaması nedir
Şöyle sunucuyu kurdum ama katılımcı yok. Yani konuyu dün açtım. Sunucuyu da bugün kurdum. Yapı olarak. Sadece nasıl üye çekilir onu bilmiyorum. Her üyeyi de istemiyorum tabi. İstediğim profil belli.

bir insan neden senin gibi biri ile vakit geçirir

Gri Caner özellikleri ;
Sürekli intihar etmeyi düşünmek.
Akpli olmak.
Depresyondan çıkamayacak kadar ezik olmak.
Babası tarafından dövülmek.
Comnet kodunu kullandırana kadar her başlık altına spamlamak.
3-5tl tasarruf için xbox hesabını 5 kişiye paylaştırmak.
devamı istek üzerine gelir.

bir insan neden senin gibi biri ile vakit geçirir

Gri Caner özellikleri ;
Sürekli intihar etmeyi düşünmek.
Akpli olmak.
Depresyondan çıkamayacak kadar ezik olmak.
Babası tarafından dövülmek.
Comnet kodunu kullandırana kadar her başlık altına spamlamak.
3-5tl tasarruf için xbox hesabını 5 kişiye paylaştırmak.
devamı istek üzerine gelir.
GÜMLEDİM KANKA ADAMİ ÖZETLEMİŞSİN AQWHQTQRARQRQFSFGSSJSHDGSJSHDHD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,387
Üyeler
174,864
Son üye
ahmetimdusme
Geri