Discord hesabı devre dışı bırakıldı

Knnmw

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,430
Hesap çalınmış bir tur dolandırıcılık mesajları atılmış tabi neyse ben hesabı geri aldım şifreleri falan değiştim ama dc hesabı devre dışı bırakmış bunu nasıl açabilirim ?
Birde uygulamadan dcye giriş yapabiliyorum (şifreyi yeni değiştim) ama webten giriş yapamıyorum neden olabilir

Hesap çalınmış bir tur dolandırıcılık mesajları atılmış tabi neyse ben hesabı geri aldım şifreleri falan değiştim ama dc hesabı devre dışı bırakmış bunu nasıl açabilirim ?
Birde uygulamadan dcye giriş yapabiliyorum (şifreyi yeni değiştim) ama webten giriş yapamıyorum neden olabilir
1770817887614.webp

şifreyi değiştir demiş değiştikten sonra kendiliğinden açılır mı ?

geçmiş olsun o hesabı daha açmıyorlar aynı olay başıma geldi 2 hesabımda da iksini de iletişime geçmeme rağmen geri vermediler kalıcı olarak askıya alıyorlar yeni hesap açtığında da ban yiyorsun :D dc saçmalıktan başka bişey değil

Geri