Neler Yeni

Discord hesabıma giriş yapmak için giden e posta gelmiyor

xrexy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Xrexy
vpn ile discorda giriş yaspmak için normal telefon numaramı ve şifremi yazıyorum yeni konum için epostaya bak diye bir bildirim alıyom ama nedense gelmiyor sorunun çözümünü bilen varmı NOT: öncedende girdiğim gibi aynı şekilde giriş yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

30 aralıktan beridir birinin cevap yazmasını bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Tuğra Yıldız
discord destege ulasarak mail degisimi talep et.

xrexy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Xrexy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
discord destege ulasarak mail degisimi talep et.
tam 3 kere desteğe ulaştım 3 ündede bana "hesabın sizin olduğunu bilmediğimiz için size yardımcı olamayız" yada "yolladığınız maile ait hesap mallesef yok" gibi cevaplar aldım. gerçekten bu desteği ne için yaptıklarını anlamıyorum.

son kez hesabım çalındı diye mail atcaktım ama sizede sormak istedim.

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Tuğra Yıldız
tam 3 kere desteğe ulaştım 3 ündede bana "hesabın sizin olduğunu bilmediğimiz için size yardımcı olamayız" yada "yolladığınız maile ait hesap mallesef yok" gibi cevaplar aldım. gerçekten bu desteği ne için yaptıklarını anlamıyorum.

son kez hesabım çalındı diye mail atcaktım ama sizede sormak istedim.
sanirim yapilacak birsey yok hesapta onemli bilgi yoksa yeni hesap acabilirsin numarayi zaten direkt yeni hesapta kullanabiliyorsun.

xrexy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Xrexy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sanirim yapilacak birsey yok hesapta onemli bilgi yoksa yeni hesap acabilirsin numarayi zaten direkt yeni hesapta kullanabiliyorsun.
dediğim gibi hesabım çalındı diye mail atıcam olmazsa aynı telefondan mecburen hesap açıcam yinede yardımınız için teşekkür ederim.

Top Bottom