Neler Yeni

Discord için otomatik dil çevirme var mı?

skaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kaan şimşek
Arkadaşlar bir Discord'da İngiliz arkadaşımla konuşuyorum ama İngilizcem berbat, sesli konuşmalarda onu anlamıyorum. Onu konuşurken otomatik yazıya alacak bir program vs var mı? veya da otomatik sesi çevirebilecek bir program? Konuştuğunu İngilizce bir şekilde yazıya dönüştüren bir programda olur.(çevirmek istediğim yazı değil Ses)

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Arkadaşlar bir Discord'da İngiliz arkadaşımla konuşuyorum ama İngilizcem berbat, sesli konuşmalarda onu anlamıyorum. Onu konuşurken otomatik yazıya alacak bir program vs var mı? veya da otomatik sesi çevirebilecek bir program? Konuştuğunu İngilizce bir şekilde yazıya dönüştüren bir programda olur.(çevirmek istediğim yazı değil Ses)
daha öyle bir teknolojinin discord üzerinde aktif olduğnu düşünmüyorum olsa da düzgün algılayamaz bence

skaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kaan şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha öyle bir teknolojinin discord üzerinde aktif olduğnu düşünmüyorum olsa da düzgün algılayamaz bence
peki ingilizce konuşan birinin konuşmasını yazıya çeviremezmiyim

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
peki ingilizce konuşan birinin konuşmasını yazıya çeviremezmiyim
discord üzerinden bir eklenti yaparak yapamazsınız ama eğer öyle bir uygulama var ise yükleyip arkada çalıştırmanız lazım yani kısaca baya zor olur

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Belki real-time speech to text olayları vardır ama tam bilemiyorum. Zoomda olması lazım öyle bir olayın ama discord için 3. parti bir yazılım gerekli büyük ihtimalle. Öyle bir şeyde bedavaya var mı emin değilim.

skaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kaan şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
discord üzerinden bir eklenti yaparak yapamazsınız ama eğer öyle bir uygulama var ise yükleyip arkada çalıştırmanız lazım yani kısaca baya zor olur
bildiğiniz uygulama varmı denemek isterim

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular