Ashoun
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 856
sen ne olsun istiyosun kardeşimdayı ya onlar ödemisse ve notta beğendiysen benimkinide ye yaziyosa
sen ne olsun istiyosun kardeşimdayı ya onlar ödemisse ve notta beğendiysen benimkinide ye yaziyosa
yemek istiyor olabilir yargilamamak gereksen ne olsun istiyosun kardeşim
senin kınaman benim için bir onurdur :3sorun olmaz ama seni discord panelci coluk cocuguyla zaman harcadigin icin kiniyorum =DD
abi karnım acıktı lasen ne olsun istiyosun kardeşim
onu nasıl yapıyorlar?13 yaşındaki çocuk onu nerden bulucak?En son gittiğin hastanedeki randevu saatine kadar bulabilirler isterlerse. Sıkıntı çıkmaz ama bundan.
onu nasıl yapıyorlar?13 yaşındaki çocuk onu nerden bulucak?
kral sen neyden bahsediyorsun?konumuz discord panelcileri bahsettiğimiz kişiler zevk ve zorbalık için yapıyor onu yapabilecek adam sence seni zorbalarmı?Yapan kişilerin 13 yaşında olduğunu nereden biliyorsun? 500tl varsa karşındakinin her bir şeyini öğrenebileceğin bir platformdan bahsediyoruz.
kral sen neyden bahsediyorsun?konumuz discord panelcileri bahsettiğimiz kişiler zevk ve zorbalık için yapıyor onu yapabilecek adam sence seni zorbalarmı?
discord hesabına bağlı olan sosyal medya hesapların var mı belki onlardan bulunmuştur:beyler dc de biri gmailimi ip adresimi sadece kullanıcı adımdan buldu çok şaskınım böyle şeyler varmıydı ya.
biraz daha detay verirsek, üroloji bölümünde boy ölçümüne girmişsen boyunu bile bulurlar =)En son gittiğin hastanedeki randevu saatine kadar bulabilirler isterlerse. Sıkıntı çıkmaz ama bundan.
Hiç bişey olmaz olsa olsa evine yemek Söyler. Bu gibi pannelcilerle kavga etmemek lazım sanaldabeyler dc de biri gmailimi ip adresimi sadece kullanıcı adımdan buldu çok şaskınım böyle şeyler varmıydı ya.
kral öyle oldu biryerden sallamiyorum.Kullanıcı adından mailini bulmaları imkansız gibi bir şey özellikle de panelci biri yapamaz. Başka bir iş var bu işin içinde
hayır bağlı değildiscord hesabına bağlı olan sosyal medya hesapların var mı belki onlardan bulunmuştur:
örnek olarak şöyle
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
biraz daha detay verirsek, üroloji bölümünde boy ölçümüne girmişsen boyunu bile bulurlar =)
ya nasıl yaptığına çok şaşırdım.Hiç bişey olmaz olsa olsa evine yemek Söyler. Bu gibi pannelcilerle kavga etmemek lazım sanalda