görev çubuğundan hoparlore geçiyormusun ?Arkadaşlar dcde kulaklıkla arkadaşlarımı dinlerken , sesi masaüstü ayarlarından hoparlöre verdiğimde Discorddaki ses hala kulaklıktan geliyor. Dünden beri böyle çözümü nasıl acaba ? Bir tek Discord da oluyor bu sorun
görev çubuğundan hoparlore geçiyormusun ?
sesi masaüstü ayarlarından hoparlöre verdiğimde Discorddaki ses hala kulaklıktan geliyor.
Discord > Ayarlar > Ses ve görüntüArkadaşlar dcde kulaklıkla arkadaşlarımı dinlerken , sesi masaüstü ayarlarından hoparlöre verdiğimde Discorddaki ses hala kulaklıktan geliyor. Dünden beri böyle çözümü nasıl acaba ? Bir tek Discord da oluyor bu sorun
Hıcbır ayarıyla oynamadım dünden beri böyle. Ayarları sıfırladım hala aynıpeki dcden ayarlıyormusun giriş çıkış aygıtını
discord ses ayarlarında giriş, çıkış aygıtı var onları değiştirip denediğinde olacaktırHıcbır ayarıyla oynamadım dünden beri böyle. Ayarları sıfırladım hala aynı
Yazdığım şekilde ayarladınız mı?Hıcbır ayarıyla oynamadım dünden beri böyle. Ayarları sıfırladım hala aynı
Evet ses hoparlöre geçti fakat şimdi de bildirim çubuğunda kulaklığı seçtiğimde ses hala hoparlörde kalmaya devam ediyor. Normalde sesi hoparlöre alınca otomatik olarak hoparlöre , kulaklığa alınca otomatik olarak kulaklığa geçiyordu. Dün başladı bu sorunYazdığım şekilde ayarladınız mı?
Ayarları o zaman defaultta kalması gerek. Dener misiniz?Evet ses hoparlöre geçti fakat şimdi de bildirim çubuğunda kulaklığı seçtiğimde ses hala hoparlörde kalmaya devam ediyor. Normalde sesi hoparlöre alınca otomatik olarak hoparlöre , kulaklığa alınca otomatik olarak kulaklığa geçiyordu. Dün başladı bu sorun
Denedim düzelmedi maalesefAyarları o zaman defaultta kalması gerek. Dener misiniz?
Maalesef o konu hakkında bilgim yok. Dediğim gibi yapınca düzelmiş olması gerekirdi. Discorddan kaynaklı olabilir.Denedim düzelmedi maalesef