Büyü değil bot kodluyorlar sunucu patlatma botları otomatik mesaj yolluyor kanal siliyor genelde sunucu patlatmakta kullanılıyorBüyü yapmışlar sunucuya iyi ki çıkmışsın
Fotolara bak ayin falan yapıyorlarBüyü değil bot kodluyorlar sunucu patlatma botları otomatik mesaj yolluyor kanal siliyor genelde sunucu patlatmakta kullanılıyor
Hacki bir anda yazdım.Token derken neyden bahsediyorsun?Klasik bir targo programını kullanarak sunucu üzerinde "yönetici" iznine sahip olan birinin tokenini kullanarak kanal ve mesaj spamlanmış. Hack denmiyor bu olaylara discord RAID olarak tanımlıyor.
Discord token bazlı çalışmaktadır. Örneğin bir hesap oluşturduğunuzda şifreniz MD5 olarak değiştirilir ve database'ye kaydedilir. Bu token'e ulaşmanın yolu çok basit şuanda birisinin güvenilmeyen botuna izin veriyorsanız sunucuya eklemek için oradan bulunabilir. Bir canlı yayın sırasında discord.gg adresini açıp öğeyi denetle yaparsanız orada gözükebilir.Hacki bir anda yazdım.Token derken neyden bahsediyorsun?
Tahmin ettiğim gibi bir nevi bot yüzünden mi her şey?Şifrenizi,ma
Discord token bazlı çalışmaktadır. Örneğin bir hesap oluşturduğunuzda şifreniz MD5 olarak değiştirilir ve database'ye kaydedilir. Bu token'e ulaşmanın yolu çok basit şuanda birisinin güvenilmeyen botuna izin veriyorsanız sunucuya eklemek için oradan bulunabilir. Bir canlı yayın sırasında discord.gg adresini açıp öğeyi denetle yaparsanız orada gözükebilir.
baya değişik fotoymuşFotolara bak ayin falan yapıyorlar
Bot ekleyipte yapılmış olabilir, bir "yönetici" izinine sahip olan kişinin tokenini çalarakta. Sunucunun sağ taraf üyeler kısmını göremediğim için net bir şey diyemiyorum.Tahmin ettiğim gibi bir nevi bot yüzünden mi her şey?
Gereksiz bir sürü ne olduğu belli olmayan bot vardı galiba o yüzdenBot ekleyipte yapılmış olabilir, bir "yönetici" izinine sahip olan kişinin tokenini çalarakta. Sunucunun sağ taraf üyeler kısmını göremediğim için net bir şey diyemiyorum.