kaç upload alıyorsundiscord da ekran paylaşımı yaparken aniden pingim çıkıyor internetim iyi olmasına rağmen ve sorunu hala gideremedim discordu silip yükledim , hesap değiştirdim yinede olmadı yardım ederseniz sevinirim.
Sunucudan açıyorsanız sunuçu konumunu size en yakın bölge yapındiscord da ekran paylaşımı yaparken aniden pingim çıkıyor internetim iyi olmasına rağmen ve sorunu hala gideremedim discordu silip yükledim , hesap değiştirdim yinede olmadı yardım ederseniz sevinirim.
uploadım 1,05 falankaç upload alıyorsun
bölge avrupaSunucudan açıyorsanız sunuçu konumunu size en yakın bölge yapın
malüm Türkiye de yaşıyoruz 1 upload ile ping yapması gayet doğal. 8 upload alıyorum Yine de yüksek bitli yayın açamıyorum.uploadım 1,05 falan
Yayın açmak, internete bir döküman/dosya/video yüklemek upload değerlerinizi kullanır upload hızınız düşük olduğu için ping normaldiruploadım 1,05 falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
bölge avrupa
önceden hiç olmuyordu 2 haftadır böylemalüm Türkiye de yaşıyoruz 1 upload ile ping yapması gayet doğal. 8 upload alıyorum Yine de yüksek bitli yayın açamıyorum.
aynı 2 hafta öncede mi aynı upload alıyordunönceden hiç olmuyordu 2 haftadır böyle
evetaynı 2 hafta öncede mi aynı upload alıyordun