Neler Yeni

Çözüldü✓ Discord tarayıcıdan açılıyor ama uygulamadan açılmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oğuz Tutkun
Benim de Gibirnet, Discord yasaklandiktan sonra sorunsuz girebiliyordum fakat 2-3 haftadir Discord’un mobil ve masaustu uygulamalari acilmiyor. Tarayicilarda acilmasinin sebebi tarayicilarin DoH (DNS over HTTPS) kullanmaya oncelik vermesi, DoH uzerinde yasaklamalar etki etmiyor. Uygulamalar buyuk ihtimalle bunu kullanmadigi icin farkli bir durum soz konusu. Her seyi denedim bir cozum bulamadim, bir cozum bulursan benimle de paylasir misin? Mesela hangi DNS’i kullaniyorsun, benimkisi Cloudflare (1.1.1.1)
bende mobil uygulama açılıyor. durumumuz mobil uygulama hariç aynı. eğer çözebilirsem eklerim buraya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
ÖMER FARUK TENK
hocam goodbyrdpi şöyle çalıştır il önce warp ın vpn modu ile girin discord açıldığında warpı tamamen kapatıp goodbyedpı geçin ben öyle yapıyorum her hangi bir gecikme yaşamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://github.com/ValdikSS/GoodbyeDPI/releases/download/0.2.2/goodbyedpi-0.2.2.zip buradan indirip masaüstüne çıkarıp 2_any_country_dnsredir bunu kullanabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oğuz Tutkun
hocam goodbyrdpi şöyle çalıştır il önce warp ın vpn modu ile girin discord açıldığında warpı tamamen kapatıp goodbyedpı geçin ben öyle yapıyorum her hangi bir gecikme yaşamıyorum

https://github.com/ValdikSS/GoodbyeDPI/releases/download/0.2.2/goodbyedpi-0.2.2.zip buradan indirip masaüstüne çıkarıp 2_any_country_dnsredir bunu kullanabilirsin
işe yaradı hocam çok teşekkür ederim. kalıcı hale getirebiliyor muyuz bu goodbyedpi ı acaba biliyor musunuz? install olarak bulamadım attığınız linkte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oğuz Tutkun
onu bende bilmiyorum hocam

hocam attığınız dosyada service_install_russia_blacklist_dnsredir olanı kurdum warpı vpnde açıp discordu açtım oldu bilginiz olsun. bilgisayarı yeniden başlattım sonra warpı açıp girdim direkt discorda. Warpı kapatınca discord açık kalmaya devam ediyor. Çok teşekkür ederim çözüm için.

Konu çözülmüştür. Daha iyi bir yöntemi olan varsa yazabilir. Herkese günaydın.

mert13377 alıntıda çözüm var dostum bakabilirsin.​

mert13377

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Mert
Zaten VPN açıp Discord’a girdikten sonra VPN’i kapatıp kullanabiliyorum. Asıl mesele güncelleme kısmını çözmek.

xTURANN

80+ Silver
yönetici olarak çalıştırıp bir tuşa bastıktan sonra bu şekilde kalıyor. kendi kapanacak mı? başka bişey yapmalımıyım?
Her hangi bir tuşa basın diyor işte ? İngilizceniz mi yok..

install_service_dnsredir_turkey.cmd dosyasına sağ tık > yönetici olarak çalıştır > enter > bekle biraz sonra kapat > pc yeniden başlat > oldu.

Konu altında çok gereksiz yorumlar yapılmış ;
WARP veya her hangi bir VPN'e gerek yok. Baştan söylüyorum.

GoodbyeDPI Turkey kullanmanız yetecek. Ayrıca Turkey versiyonunu kullanırsanız, bilgisayarı her başlattığınızda otomatik açılır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oğuz Tutkun
Her hangi bir tuşa basın diyor işte ? İngilizceniz mi yok..

install_service_dnsredir_turkey.cmd dosyasına sağ tık > yönetici olarak çalıştır > enter > bekle biraz sonra kapat > pc yeniden başlat > oldu.

Konu altında çok gereksiz yorumlar yapılmış ;
WARP veya her hangi bir VPN'e gerek yok. Baştan söylüyorum.

GoodbyeDPI Turkey kullanmanız yetecek. Ayrıca Turkey versiyonunu kullanırsanız, bilgisayarı her başlattığınızda otomatik açılır.

1. Yeterince ingilizcem var, gönderdiğim ekran alıntısında zaten yazılar Türkçe...
Önce gördüğünü anla. Sorduğum şey tuşa bastıktan sonra herhangi bir "başarıyla yüklendi" tarzı bir mesaj gelecek mi sorusuydu.

2. GoodbyeDPI Turkey kullandığım servis sağlayıcıda çalışmıyor.

3. Konu zaten çözüldü. İyi günler, iyi forumlar.

Zaten VPN açıp Discord’a girdikten sonra VPN’i kapatıp kullanabiliyorum. Asıl mesele güncelleme kısmını çözmek.
Güncelleme yaptı hocam bende.

Son düzenleme:

iiii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
berat yılmaz
ben goodbyedpi açınca error 1058 null yazıyo çözümü var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR