Neler Yeni

Discord Tehdit ediliyorum

halosir

80+
Discord devletle alakalı bir şey değil Discord'ta bunları şikayet edersen sana sadece kişilerin "platform" içinde onların kurallarına uygun şekilde cezalandırmalarını sağlar ayrıca sana şunu da hatırlatayım eğer 18 yaşından büyüksen kendin de bu kişileri dava edebilirsin discord adları üzerinden de Tehdit ve birinin TC kimlik numarasını barındırmak veya paylaşmak suçtur ayrıca unutmamanı söylüyorum Discord'tan adları üzerinden nasıl dava açabilirim ki falan diye açabilirsin dert etme bu kişiler "hesapları" kullanırken kendi iplerini ve domainlerini anlık olarak sunucu ile paylaşıp hizmet alıyorlar tek yapılması gereken siber suçlar biriminin Discordun ilgili mecralarına baş vurup onlardan gerekli bilgiyi alması yeterli olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fakat bu tür şikayetler savcılık tarafından uzun zaman alacağından şak diye de bir kişinin öne çıkması beklenemez.

Ve nitekim ki sizin tc nizin onların elinde olması bir şeyi değiştirmez üzerinizde işlem yapabilmeleri için araç gereçlerinize ihtiyaçları var e devletten bir şey yapsalar yapamazlar çünkü şifrenizi bilmiyorlarsa giriş yapmaları imkansız veya kredi çekecek olurlarsa imzanızı taklit etmeleri gerekir fakat imza taklidi yapmak kolay bir şey değildir bir referans kağıdı olmadığı sürece üzerinde imzanızı taşıyan üzerinize kart dahi açtıramazlar çünkü bankanın telefonunuza onay verdiğinize dair bir güvenlik kodu yada bir telefon ile size ulaşıp doğrulaması lazım yani fazla bir şey yapmaları zor ve imkansızdır .
Hocam dc ye mail atıyorum mesaj bağlantıları var ama discord bunu kabul etmiyor .

Şu şekilde atıyorum örnek olarak göstereyim .
https://discord com/channels/@me/GerisiRakam[/URL]

1671215125369.png

Yetkili bunu görmüyor attığım halde atmadın muamelesi yapıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bilgi Powder
görsel olarak ssler de aldın mı? bilete ekledin mi ayrıca aldıysan ss.

alkolikpanda

80+ Bronze
sadece tc ile bir şey yapabileceklerini zannetmiyorum ama aslına bakarsan yasadışı sitelerde kullanabilirler hatta biraz derin düşündüğünde yapabilecekleri çok şey var ama başın derde girse bile aklanır çıkarsın ama uğraşmaya deyer mi deymez boşu boşuna başın ağrır da bırak bi şey yapma eğer olağan dışı bir şey ile karşılaşırsan o zaman şikayet edersin

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bu aralar datalar herkese yayıldı istedikleri gibi herkesin kimlik bilgileri bulunabiliyor sana tavsiyem gerçek adını sagda solda discordda paylaşmaman

halosir

80+
bu aralar datalar herkese yayıldı istedikleri gibi herkesin kimlik bilgileri bulunabiliyor sana tavsiyem gerçek adını sagda solda discordda paylaşmaman
Hocam olan oldu artık benim şuan ki amacım bunların daha çok çoğalmasını engellemek için azıcıkta olsa katkımın olması ama discord linkleri atmadın diyor

halosir

80+
O halde hali hazırda açık bileti kapat yeni bir biletle başka bir şikayette bulun başka birine denk gelirsin belki.
Hocam başka hesaptan artık kazayla iki tane mi açtim bilmiyorum da başka email ile açmayı denedim sonra iki tane mesaj gelmiş birisinde bu özelliği suistimal ediyorsun gibi gözüküyor diyerek bileti kapatmış sonrasında yine mesaj gelmiş 3 dakika sonrasında ve linkleri istemiş bende attım . Sonucu ne olur sizce ?

mfimmel

80+ Silver
Hiçbir şey yapamaz diyenler ondan eskidendi. Evinize fake ihbardan tutun aileniz veya sülalenizdeki akrabalarınızı rahatsız edip hakkınızda yalan yanlış şeyler söyleyebilirler. Çeşitli yerlere kimlik bilgilerinizle kayıt olabilirler.

halosir

80+
Hiçbir şey yapamaz diyenler ondan eskidendi. Evinize fake ihbardan tutun aileniz veya sülalenizdeki akrabalarınızı rahatsız edip hakkınızda yalan yanlış şeyler söyleyebilirler. Çeşitli yerlere kimlik bilgilerinizle kayıt olabilirler.
Bende ondan korkuyorum ya

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam olan oldu artık benim şuan ki amacım bunların daha çok çoğalmasını engellemek için azıcıkta olsa katkımın olması ama discord linkleri atmadın diyor
yapacak bir şeyin yok takmaman en iyisi bırak yayılsın önemli degil aileni falan ararlarsa engel at dikkatleri cabuk dagılıyor bunların unuturlar seni

yayılmasını önlemen zor yeni hesap açarlar her türlü yaparlar takmazsan bırakırlar

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Tc çokda önemli değil artık

Top Bottom