Arkadaşımda da öyle ama bende yok? Sebebi ne?Oradan indirme olduğunu bilmiyordum. Videonun üstüne basıp açılan video penceresindeki üç noktadan kaydet diyorum ben.
Bilmiyorum valla, güncelleme falan varsa yapıp bakın bi.Arkadaşımda da öyle ama bende yok? Sebebi ne?
Arkadaşımın ki:Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bendeki:
Alıntıyı görüntüle
Zaten tarayıcıda kullanıyorum.sorun hala devam ediyosa tarayıcıda aç farklı kaydet yap
tamamZaten tarayıcıda kullanıyorum.
Tarayıcıda da olmuyor yani.. "Tamam" ne yahu? Şu forumların kitesi hep kanser hep kanser... İyiki bırakmışım..tamam
discord bazen böyle buglara girebiliyor özellikle mobilde sıkça olabiliyor, bir kaç gün sonra ya da güncelleme sonrası düzelebilir.Arkadaşımda da öyle ama bende yok? Sebebi ne?
Arkadaşımın ki:Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bendeki:
Alıntıyı görüntüle
sdnde bana iftira atan postu beğenmişsin sdndeyken bana ctrl c diyodun iykide sdnyi bırakmışım. tamamdan başka ne diyebilirim? tamam kanka en tarayıcı kullanan sensin dememi beklemiyorsun. artık umrumdada deilTarayıcıda da olmuyor yani.. "Tamam" ne yahu? Şu forumların kitesi hep kanser hep kanser... tek amaç mesaj kasmak. İyiki bırakmışım..
Torbacı adresi varmı?sdnde bana iftira atan postu beğenmişsin sdndeyken bana ctrl c diyodun iykide sdnyi bırakmışım. tamamdan başka ne diyebilirim? tamam kanka en tarayıcı kullanan sensin dememi beklemiyorsun. artık umrumdada deil
hani DAF tan nefret ediyodun ya xd ben dediklerim için pişman değilim ama sdnden iyidirTorbacı adresi varmı?