Neler Yeni

Yardım Discord yayın yaparken kasma oluyor

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Merhaba discord üzerinde yayın yaparken kasma oluyor bunun için discord ile iletişime geçtim onlarda geliştirici ekiple iletişime geçip bazı testler yaptılar ve farklı sürümler denetirdiler bunun sonucunda sorunun internet servis sağlayıcısından kaynaklı olabileceğini söylediler onları aradım eve gelip onarım yaptılar ama düzelmedi sorun sistemimden kaynaklı olabilirmi test sonuçlarını ve yayın kalitesi hakkında videoyu koyacağım arkadaşımda benle aynı upload hızları var ama onda herhangi bir kasma olmuyor

sol taraftaki benim yayınım
hız testi sonucu 180 up 9 dow

sistem
gtx 1650
intel i3 10100f
gigabyte h410m s2h
16gb ram 3200mhz
winmtr testinde 2 adreste gönderme ve alma düşük bundan olabilirmi o adreslerin nereyle ilgisi olduğunu öğrenebilirmiyim uygulama serverımı yoksa süperonlinemı
Mesaj otomatik birleştirildi:

180download 9 upload yanlış yazmışım

Ekler

• test sonucu 2.png
    test sonucu 2.png
    24.5 KB · Hit: 32

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Çözdünüz mü

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözdünüz mü
Yok çözemedim baya bi uğraştım hem discord yetkilileri ile hemde internet firması ile internetciler eve gelip baktı bile ama ne yaptılarsa çözülmedi normal twitchte sıkıntısız yayın yapıyorum ama discord da olmuyor

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Yok çözemedim baya bi uğraştım hem discord yetkilileri ile hemde internet firması ile internetciler eve gelip baktı bile ama ne yaptılarsa çözülmedi normal twitchte sıkıntısız yayın yapıyorum ama discord da olmuyor
Aynı sıkıntıyı ben de yaşamaya başladım. 2 ay öncesine kadar iyiydi yayınlat

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Efe Akboğa
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Teknoloji
Ayarlar Gelişmiş Sekmesinde Donanim ivmesi donanim hızlandırması gibi bi ayar olması lazım onu açmayı denedin mi

Top Bottom