ÖrdekAbi 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 2,060 21 Haziran 2021 #1 evet arkadaşlar arkadaşlarımla discord sunucumuz var ben ordan çıktım ama tekrar girmeye çalışınca banlısın diyor ama arkadaşım banımım olmadıgını söylüyor sorun ne olabilir
evet arkadaşlar arkadaşlarımla discord sunucumuz var ben ordan çıktım ama tekrar girmeye çalışınca banlısın diyor ama arkadaşım banımım olmadıgını söylüyor sorun ne olabilir
1dodooo 80+ Bronze Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 1,016 Dahası Reaksiyon skoru 566 İsim Barış Doğukan Güven 21 Haziran 2021 #2 Başka hesabın banlanmışsa da giremiyorsun. VPN ile dene.
ÖrdekAbi 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 2,060 21 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 1dodooo yazmış: Başka hesabın banlanmışsa da giremiyorsun. VPN ile dene. Devamı için tıklayın... başka hesabım yok zaten vpn ile denedim gine girmiyor
1dodooo yazmış: Başka hesabın banlanmışsa da giremiyorsun. VPN ile dene. Devamı için tıklayın... başka hesabım yok zaten vpn ile denedim gine girmiyor
1dodooo 80+ Bronze Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 1,016 Dahası Reaksiyon skoru 566 İsim Barış Doğukan Güven 21 Haziran 2021 #4 Toprak uguz yazmış: başka hesabım yok zaten vpn ile denedim gine girmiyor Devamı için tıklayın... Bilemiyorum, belki bilen başka arkadaş yardımcı olabilir konuyu yükseltin bence.
Toprak uguz yazmış: başka hesabım yok zaten vpn ile denedim gine girmiyor Devamı için tıklayın... Bilemiyorum, belki bilen başka arkadaş yardımcı olabilir konuyu yükseltin bence.