Neler Yeni

🔴 Discord'a Erişim Engeli Getirildi🔴

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende sosyal çürümenin farkındayım, fakat 250 bin tane panelci ip leri tespit edilmis bu rakam anormal derecede fazla. Bu verileri savcılara vermişler ama türkiyede 250K veledle polis uğraşmaz dostum, bu veledleri yakalıcan yargılıcan yıllar sürer bu. Devlette bunun farkında oldugu için yasaklıyor zaten. Her evin kapısına 2 polis göndersen 500-600 bin polis gerekiyor bu iş için. Varmı okadar polis ülkede.
Dostum katil semih çeliğin tarikat arkadaşlarını bizden birileri de panel kullanarak ifşa ettik, evini, ismini resmini her şeyini. Devletin yetemediği yerde doğru kullanımda panel faydalı, evet illegal ama panel kullanımı 250 binden çok daha fazla emin ol. Ayrıca ip adreslerinin hepsini başka panelden buldu bulan kişiler. Ülkede panel bilgilerini sızdıran da devletin ta kendisi. Zannetmiyorum ki devlet istemediği sürece bu bilgiler yayılsın. Hemde ücretsiz satılacak kadar yayılmış durumda. Devlet kendi vatandaş bilgilerini dahi koruyamıyorken siber zorbalıklar bitmeyecek, panel tehditleri bitmeyecek. Panel kullanımını savunmuyorum ama bu gün bu ülkede bir panel sorunu varsa, insanlık sorunu varsa sebebi fazlasıyla belli. Panelcileri ifşa eden youtuber kendi panelci arkadaşını temize çekmeye çalışıyor, ip adreslerini illegal yoldan alıyor ve sözde savcılığa veriyor. Çocuklara anlatsan inanmazlar, panellere vpn olmadan giriş yasak, vpn ise ip adresinizi değiştiriyor. Kısacası o ip adreslerinin yarısından çoğu california, frankfurt merkezli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hamza
Yapan her türlü yapar çivili yolda surekli lastik değiştirmeye benzer bu

Sofu_54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Yunus Emre Sofuoğlu
Dc de anonim kalabiliyosun dediğin yerlerden adamın parfümünü bile bulurlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler biraz komplo teorisi gibi gelebilir ama belki şunu tespit edeceklerdir
Şimdi kapandı oyun için kullanıyorum umrumda olmadı steamden konuşuruz vs. Ama umrunda olanlar vpn ile girmeye devam edecekler yani orda düşük bi ihtimal sadece hasta ruhlu insanlar olacak belki o şekilde toplayacaklardır
Bulan discord'dan da bulur , bu çözüm değil

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Ts3+soundpad+clownfish trollke 🤣

Top Bottom