Neler Yeni

🔴 Discord'a Erişim Engeli Getirildi🔴

Thadox

80+ Bronze
Bu arada yasaklar ile bişeyler çözülmez. Sorun platformlarda vs değil şahıslarda. Balık baştan kokar...

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Discord datalari vermedi mi zaten ne alaka bu yasak

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ali
Alıntıyı görüntüle

An itibariyle discorda erişim engeli getirildi. Konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Hiç bir haltı beceremiyorlar. Ne ülkeyi yönetmeyi, ne adaleti sağlamayı, ne güvenliğimizi sağlamayı... Anca herş şeye erişim engeli. Başka bir halt beceremeyen beceriksizler topluluğu... Düşüncem tamamen budur.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Enes Altunışık
Şaşırmadım. Ülkeye de erişim engeli getirin çekip gidelim. Bu neymiş ya? Ne istiyosunuz olm bizden? Tamam gençliğimizi çaldınız, can güvenliği zaten yok, eğitim sistemi desen yerlerde. Şurada üç beş eğlendiğimiz oyun oynarken arkadaşlarla vakit geçirdiğimiz platformu da kapattınız. Hayır derdiniz ne sizin? Ne diyeyim ya. Sözün bittiği yerdeyiz.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar TS3'e dönmeye hazırmısınız Can güvenliği olmayan yerde yaptıkları şey saçmalığın daniskası discord ile ortak harekat yapıp bu panelcileri toplayabilirdiler zaten.

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Zor açılır bu arada beyler, geçmis olsun discord türkiyeyi çok iplemez.
Discord dünya genelinde de zaten sıkıntılı sunuculara gelen şikayetlere rağmen minimum eylem alıyor veya hiç almıyor. Devletlere karşı tutumları nasıl oluyor bilmiyorum. Hepimize geçmiş olsun.

Son düzenleme:

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Kanka iyide bunun sonu yok pisliğini yapıcak canlı facebookdan'da yapar, instagramdanda yapar, ordan da yapar burdan da yapar. Zaten ülke inek gibi vergi sağıyor adam niye ofis açsınki türkiye'ye
Dc de anonim kalabiliyosun dediğin yerlerden adamın parfümünü bile bulurlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dc de anonim kalabiliyosun dediğin yerlerden adamın parfümünü bile bulurlar
Beyler biraz komplo teorisi gibi gelebilir ama belki şunu tespit edeceklerdir
Şimdi kapandı oyun için kullanıyorum umrumda olmadı steamden konuşuruz vs. Ama umrunda olanlar vpn ile girmeye devam edecekler yani orda düşük bi ihtimal sadece hasta ruhlu insanlar olacak belki o şekilde toplayacaklardır

Son düzenleme:

LynxE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Yunus
Beyler biraz komplo teorisi gibi gelebilir ama belki şunu tespit edeceklerdir
Şimdi kapandı oyun için kullanıyorum umrumda olmadı steamden konuşuruz vs. Ama umrunda olanlar vpn ile girmeye devam edecekler yani orda düşük bi ihtimal sadece hasta ruhlu insanlar olacak belki o şekilde toplayacaklardır
Azıcık teknoloji bilgisi olan herkes vpn açıp kullanmaya devam edecektir aynı instagramda olduğu gibi

The Semih

80+ Gold
Panelciler zaten VPN ile giriyormuş İP gizlemek için, hiçbir işe yaramadı yasak olan bizim gibi oyunculara oldu. Bu Z kuşağına soykırım yapılmadığı sürece gelecek nesili asla düzeltemezler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,368
Üyeler
161,275
Son üye
ttuncay
Top Bottom