🔴 Discord'a Erişim Engeli Getirildi🔴

Bana kızabilirsiniz belki bu düşüncemden dolayı ama ilk aşamada bence iyi bi hamle, eğer umrundaysa zaten discordun ofislerini açarlar işbirliği yaparlar güzel güzel denetlerler umurlarında değilse de babamın şirketi değil ya kapalı kalsın her yerden konuşuruz
+1

Bir zamanlar gördüğüm şeylerden sonra kapatılmasına sevindim neler neler döndü şurada bir bilseniz. Yarın başka bir mecra çıkar falan yine bunlar aynı şeyleri tekrar yapar yani erişim engeli çözüm değil.

Bende diyorum sabah pcyi açtığımda discord neden güncelleme hatası veriyor diye .

Gençlere ahlak, sevgi, güzel bir hayat sunmak varken, böyle insanların gazını almak için bu tür uygulamaları engellemek, bu tür olayları durdurmayacak malesef, discord gider başkası gelir.
pek bi anlamı yok discord giderse iğrenç insanlar da başka platformlara gidicek onlar da yasaklanicak erişim engeli getirmek çözüm değil l

teamspeak babaya bizim bağlılık

Son düzenleme:
Alternatif ne Skype mı geçmek lazım ben sosyal medyayı aktif kullanmadığım için discord bana çok yardımcı oluyordu şimdi napacam neyden nasıl haberim olacak bilmiyorum

Panelciler vpni açıp kullanmaya devam edecek pek değişen bir şey olmadı. Eğer bir şey kapatılacaksa bu tiktok olmalı.

Son düzenleme:
Bir gün son dc konuşmamızı yapacaktık ve bunun son olduğunu bilemeyecektik. Dün akşam sonmuş 🙁

Huzur içinde yat dostum.

Datalara sahip çıkamadıktan sonra istersen discordun binasını patlat hiç bir işe yaramaz.

Geri