Neler Yeni

🔴 Discord'a Erişim Engeli Getirildi🔴

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

kutsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Bedenli
çok iyi bir hamle discord engellendi diye ağlıyosarsanız gidin kafanızı camdan çıkarın bi nefes alın arkadaşlarınız gerçekten arkadaşınızsa zaten telefondan yine konuşursunuz o kadar da önemli bir uygulama değil tüm türkiye de kullanmıyor en azından pisliklerin masum insanlara ulaşması zorlaşmış oldu
Dışarısıda pek güvenli sayılmaz geçen gün amv çıkışı bir grub suriyeli arkadaşı tehtit etti onları tersleyince bacağına bıçak saplayıp kaçtılar sonra bi ara otobüste bi grub suriyeli beni taciz etti o an içimden çok pis yarın yokmuşcasında dövesim gelmişti onları belki öyle yapsaydım bıçaklanırdım ve cidden yarınım olmazdı ama o an vurursam devlet onların arkasında durur diye bir şey yapmadım vurmalarını bekledim o vurunca vurcaktım ama tükürüp kaçtı bunlar neyse dışarısı hem bi yandan çok pahalı çıkınca ne yapcaz ve discord üzerinden yeni arkadaşlarda edine biliyosun ewt konuşmak istersen arkadaş grubunla gene konuşursun bu derece sosyalleşme platform mu zor bulursun örnek olarak discordtan tanıştığım ve farklı şehirlerden 5 yıldır konuştuğum arkadaşlarım var

Sofu_54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Yunus Emre Sofuoğlu
Bana kızabilirsiniz belki bu düşüncemden dolayı ama ilk aşamada bence iyi bi hamle, eğer umrundaysa zaten discordun ofislerini açarlar işbirliği yaparlar güzel güzel denetlerler umurlarında değilse de babamın şirketi değil ya kapalı kalsın her yerden konuşuruz
Kanka iyide bunun sonu yok pisliğini yapıcak canlı facebookdan'da yapar, instagramdanda yapar, ordan da yapar burdan da yapar. Zaten ülke inek gibi vergi sağıyor adam niye ofis açsınki türkiye'ye

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,089
İsim
Arda doğan
Ben anlamadım hükümet kafasına göre nasıl karar veriyor uygulama içi çalışan insanlara özel mağazadan içerik almış insanlara nasıl bi açıklama yapabilecekler acaba çok fazla insan işinden oldu bunların hesaplarını emeklerini nasıl verebilecekler uygulamayı kapatmak mevcut olan 901 gibi grupları toplulukları o anlık dağıtır sadece o insanlar başka bir uygulamadan hemen yeniden gruplanabilir önemli olan uygulamada böylesi bir durum varya uygulamayı sonuna kadar denetmek olmalı

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Lloyd
çok iyi bir hamle discord engellendi diye ağlıyosarsanız gidin kafanızı camdan çıkarın bi nefes alın arkadaşlarınız gerçekten arkadaşınızsa zaten telefondan yine konuşursunuz o kadar da önemli bir uygulama değil tüm türkiye de kullanmıyor en azından pisliklerin masum insanlara ulaşması zorlaşmış oldu
Yasakçı zihniyeti destekliyorsan önce sen bir nefes al, oksijen nüfuz etsin. Site kapatmanın çözüm olmadığını ve sadece insanların özgürlüğünü kısıtlayıp mağdur edildiğini anlamanı beklemiyorum zaten. Sadece Discord özelinde değil, BTK site kapatmak için bahane arıyor bu ülkede. Sorunların çözümü için en son yapılması gereken şey ilk önce yapılıyor ülkede sorun o. DC mevzusunda yapılacak şey gerekli bilgileri platform tarafından alıp kansız et yığınlarının tepelerine binmek. Ama suçluların cezalandırılmadan salındığı ülkemizde bir de önemli kişisel bilgilerimizi muhafaza etmesi gereken kurum site kapatmaya mesai harcıyor.

Son düzenleme:

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,494
İsim
Hakanbey
Bende discord hala aktif arkadaşlar ile konuşabiliyorum :) Ne zaman kapanır acaba ?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Bekliyordum, yaptılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
809
İsim
Hüseyin
Ne tesadüftür ki Rusyadan biriyle konuşuyordum önce orda yasaklandı şimdi burada :D

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Musa Topçu
Vpn ile girilebildikten sonra hiçbirşey değişmez o kadar illegal şey yapanlar vpn mi kullanamayacak

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
853
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Ts3 <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR