Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Twitter neden yasaklanıyor, daha doğrusu neden yasak getiriliyor?Discorddan önce Twitter ve Tiktok yasaklanmalı.
Twitter neden yasaklanıyor, daha doğrusu neden yasak getiriliyor?Discorddan önce Twitter ve Tiktok yasaklanmalı.
Dışarısıda pek güvenli sayılmaz geçen gün amv çıkışı bir grub suriyeli arkadaşı tehtit etti onları tersleyince bacağına bıçak saplayıp kaçtılar sonra bi ara otobüste bi grub suriyeli beni taciz etti o an içimden çok pis yarın yokmuşcasında dövesim gelmişti onları belki öyle yapsaydım bıçaklanırdım ve cidden yarınım olmazdı ama o an vurursam devlet onların arkasında durur diye bir şey yapmadım vurmalarını bekledim o vurunca vurcaktım ama tükürüp kaçtı bunlar neyse dışarısı hem bi yandan çok pahalı çıkınca ne yapcaz ve discord üzerinden yeni arkadaşlarda edine biliyosun ewt konuşmak istersen arkadaş grubunla gene konuşursun bu derece sosyalleşme platform mu zor bulursun örnek olarak discordtan tanıştığım ve farklı şehirlerden 5 yıldır konuştuğum arkadaşlarım varçok iyi bir hamle discord engellendi diye ağlıyosarsanız gidin kafanızı camdan çıkarın bi nefes alın arkadaşlarınız gerçekten arkadaşınızsa zaten telefondan yine konuşursunuz o kadar da önemli bir uygulama değil tüm türkiye de kullanmıyor en azından pisliklerin masum insanlara ulaşması zorlaşmış oldu
Kanka iyide bunun sonu yok pisliğini yapıcak canlı facebookdan'da yapar, instagramdanda yapar, ordan da yapar burdan da yapar. Zaten ülke inek gibi vergi sağıyor adam niye ofis açsınki türkiye'yeBana kızabilirsiniz belki bu düşüncemden dolayı ama ilk aşamada bence iyi bi hamle, eğer umrundaysa zaten discordun ofislerini açarlar işbirliği yaparlar güzel güzel denetlerler umurlarında değilse de babamın şirketi değil ya kapalı kalsın her yerden konuşuruz
Yasakçı zihniyeti destekliyorsan önce sen bir nefes al, oksijen nüfuz etsin. Site kapatmanın çözüm olmadığını ve sadece insanların özgürlüğünü kısıtlayıp mağdur edildiğini anlamanı beklemiyorum zaten. Sadece Discord özelinde değil, BTK site kapatmak için bahane arıyor bu ülkede. Sorunların çözümü için en son yapılması gereken şey ilk önce yapılıyor ülkede sorun o. DC mevzusunda yapılacak şey gerekli bilgileri platform tarafından alıp kansız et yığınlarının tepelerine binmek. Ama suçluların cezalandırılmadan salındığı ülkemizde bir de önemli kişisel bilgilerimizi muhafaza etmesi gereken kurum site kapatmaya mesai harcıyor.çok iyi bir hamle discord engellendi diye ağlıyosarsanız gidin kafanızı camdan çıkarın bi nefes alın arkadaşlarınız gerçekten arkadaşınızsa zaten telefondan yine konuşursunuz o kadar da önemli bir uygulama değil tüm türkiye de kullanmıyor en azından pisliklerin masum insanlara ulaşması zorlaşmış oldu
Bı yandan kötü bir yandan bence iyi bir karar olduAlıntıyı görüntüle
An itibariyle discorda erişim engeli getirildi. Konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?