Neler Yeni

🔴 Discord'a Erişim Engeli Getirildi🔴

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Sercan SAYİT
Sen sokaklarda güvenliği sağlayama, sonra nette güvenliği sağlayacağım diye milyonlarca kişinin kullandığı platformu yüzlerce, binlerce sapık yüzünden engelle. Akıl akıl gel bana takıl..

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
ege
çok iyi bir hamle discord engellendi diye ağlıyosarsanız gidin kafanızı camdan çıkarın bi nefes alın arkadaşlarınız gerçekten arkadaşınızsa zaten telefondan yine konuşursunuz o kadar da önemli bir uygulama değil tüm türkiye de kullanmıyor en azından pisliklerin masum insanlara ulaşması zorlaşmış oldu

ChristianSerratos

80+ Silver
Sen sokaklarda güvenliği sağlayama, sonra nette güvenliği sağlayacağım diye milyonlarca kişinin kullandığı platformu yüzlerce, binlerce sapık yüzünden engelle. Akıl akıl gel bana takıl..
Valla bıktım yani ülke'de sadece negatiflik var iyi olan bir şey yok

The Semih

80+ Gold
bilgi vermediler sanırım o yüzden kapatıldı gerekli kişilerin bilgileri verildi mi bilen var mı?
Gerekli kişilerin dediğin binlerce kişi dostum, devlet hepsiyle uğraşamaz ondan böyle direkt kapatıyorlar, Discord 2018 yılında oyun platformu olmaktan çıkmıştı zaten. Anca fark ediyorlar.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
haro

Team Speak Kavga [Koptum LaN]​

ChristianSerratos

80+ Silver
ts3 dil değiştirme yok mu benmi bulamadım

kutsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Bedenli
Yasaği destekleyenler beyler veya bayanlar bunun sonu gelmez internet bu onu bunu kapatmaklakla olmaz. Bireylere nası daha iyi kullanıcaklarını öğretmeliyiz nasıl koruncaklarını bu gün bu yarın o kapatılsın derken internet kapatılsına dönmüş konu. Elbet bunuda destekleyen çıkcaktık ama bir insanı özürlüğünden mahrum bırakmaktır lütfen bu kısıtlıcı düşünceden çıkın. Kimi kişilerde milyonlarca hayatı etklicek böyle bir gücün olması sinir bozucu ve tüm bunlar olurken bizim hiç bir şey yapamamamız cidden üzücü bir durum

Hoyrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet YILMAZ
her şeyi yasaklayarak çözüm bulunmaz. komple internet yasaklansın da rahatlasınlar. ülke olarak iyici b,ka battık ya. her gün geriye gidiyoruz.

Top Bottom