Selam arkadaşlar, dün gece saat 01:00 da dolandırıldım. Discord hesabım çalınmış 2 faktör olmasına rağmen nasıl çalındı akıl işi değil Google auth. İle koruma vardı. Olaya gelelim. Saat 1 de yataktayım uyuma evresine geçeceğim telefona mesaj geldi zira*t bankası 9.99 dolar çekimi için şifre diye. Bir an ne oluyor dedim hemen banka hesabına girdim ve 290 küsur ve 89 TL gibi 2 kere para çekilmiş Discord Nitro yazıyordu. Ben daha önce kendim 2 aylık Nitro almıştım sonra aboneliği sonlandırım hesaptan kartımı silmiştim. Sonra Discord hesabını geri aldım şifre vs değiştim. Çalan kişi sunucusuna girip Boost basmış 3 seviye falan çok anlamıyorum o işleri. Sonra chata benim hesaptan hesabı çaldım safnkjlasfns gibi yazılar yazmış. Ben şifre değiştim işte daha sonra beni etiketleyip şifreyi niye değiştin lan gava* gibi kelimeler kullanmış. Gece tüm delilleri SS aldım. Kişinin ID'sini aldım. Sunucunun ID'sini aldım. Ve daha birçok delil topladım bu konuya ait. Avukatıma attım direk siber suç sayıldığı için kart kopyalama hesap çalma vs savcılığa suç duyurusunda bulunacaz. Sabah bankaya gittim kartlarımı bloke ettirdim. 24 saat sonra itiraz edebiliyormuşuz. Sistemde çıkmıyormuş. Şimdi olay bu şekilde ben savcılığa versem benden çıkacak para masraflar falan umurumda değil bunu yapanlar liseli ergenler buna ağır ders vermek istiyorum. Artık sınırı aşmaya başladılar. Ne gibi ceza alırlar. Bilgisi olanlar bir aydınlatırlarsa çok iyi olur. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşan varsa çok daha iyi aydınlatır bizi. Dahalık avukatımla yüz yüze görüşemedim.