soğuk savaş ne laSoğuk Savaş izliyorum dünden beri. Baya zevk alıyorum. Ben de neden kendim oynamayam dedim. Oynayak mı?
YouTube'da Post42 kanalının programıydı. Hani sürekli "Berk'in eski sevgilisi" esprisi yapılırdı.soğuk espri yapılan yarışmamıydı o
valla ben hakim değilim soğuk savaşı biliyorum ama açıp izlemedim hiç. Klipleri çıkıyor arada karşıma mimik oynamıyor. Ama o programında amacı o galibaYouTube'da Post42 kanalının programıydı. Hani sürekli "Berk'in eski sevgilisi" esprisi yapılırdı.
Evet amaç o gülmemeye çalışıyorsun. Ama bazı iğrenç şakalar geliyor ki gülmekten yıkılıyorum.valla ben hakim değilim soğuk savaşı biliyorum ama açıp izlemedim hiç. Klipleri çıkıyor arada karşıma mimik oynamıyor. Ama o programında amacı o galiba
Aynen bazen siyasi-dark mizah yapıyolar onlara bende gülüyorumEvet amaç o gülmemeye çalışıyorsun. Ama bazı iğrenç şakalar geliyor ki gülmekten yıkılıyorum.
bence 9 kişi bulup lol atalım.Soğuk Savaş izliyorum dünden beri. Baya zevk alıyorum. Ben de neden kendim oynamayam dedim. Oynayak mı?
En iyisiYapmayalım.Bende sandım hoi4 multi de soğuk savaș rp si yapacaz.