Dishonored serisi hakkında sorularım

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,568
1-Dishonored 2 alınır mı? Birinci oyunun gölgesinde kalmış ve tatminkar olmayan tarzı yorumlar gördüm.

2-Dishonored: Death of Outsider 44.70 e almaya değer mi? Oynamaya gerek var mı, farklı bir deneyim katıyor mu?

3-Birinci oyunun videosunu izledim ve çok etkilendiğimi belirtmeliyim. Dishonored'ın verdiği serbestliği, aksiyonu veren Dishonored tarzı bir oyun var mı başka?

1-Alınabilir ama 2. oyun ilk oyunun gölgesinde kalmış. Ben çok beğenmedim. Bir şeyler eksik 2. oyunda 1. oyunun iyi yaptığı şeyleri 2. oyun mekanik açısından daha iyi yapıyor ama hikayenin sürükleyiciliği açısından çok durağan buldum.

2-Bence değer alınır .

3-MGS V: TPP , Singularity , Bioshock

1- Şuan indirimli hali 30tl bu fiyata bence kesinlikle 2 alınır. Hele ki 1'i oynamış ve sevmiş biri isen. Ayrıca 2 oyunda Gamepasste var.
2- Ben genel olarak oyunların DLClerini beğenmediğim için almadım.
3- Bioshock, Deathloop, Hitman

Oynamışsın galiba. Oyunu biraz açar mısın? Neden alınır, mekanik ve hikayesi nasıl? Hikayesi 6 saat az değil mi? Neden değer kısaca?
Oyun DH2'nin üzerine fazla bir şey katmıyor.Eğer bir Dishonored hayranı iseniz oynamanızı tavsiye ediyorum.Oyun kısa olsada Dishonored Lore'u hakkında çok şey sunuyor.(Özellikle Void ve Outsider Hakkında) Oyun kısa ve nispeten kolay.Tekrardan,eğer bir Dishonored hayranı iseniz oynamanızı tavsiye ediyorum.Oyun cimriliğine rağmen eğlenceli.

En sevdiğim serilerdendir. 2 kere bitirdim. Death of Outsider'i hiç oynamadım, eksikliğini çekmedim. Çekmezsin. Almayabilirsin. Mükemmel oyunlardır Dishonored'ler. DLC'leri de bir o kadar güzel. Birinci oyunun gölgesinde kaldığını düşünmüyorum 2. oyunun.

En sevdiğim serilerdendir. 2 kere bitirdim. Death of Outsider'i hiç oynamadım, eksikliğini çekmedim. Çekmezsin. Almayabilirsin. Mükemmel oyunlardır Dishonored'ler. DLC'leri de bir o kadar güzel. Birinci oyunun gölgesinde kaldığını düşünmüyorum 2. oyunun.
Oyun Gamepass'te varmış. Almasam mı acaba Steam'den?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,892
Üyeler
186,808
Son üye
maskelifalcao
Geri