Neler Yeni

Dişim Ağrıyordu Doktora Gittim Sinirler Aldırıldı Ama Ağrıyor Normal midir?

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
5 gündür diş ağrısı çekiyordum ve bugün kanal tedavisi oldum tedaviden sonra olan bir şey değil 2 saat önce oldum
ben olalı çok oluyor ama sanırım doktor bana ağrılar 1 hafta devam edebilir diye dediğini hatırlıyorum yanlışım olabilir olalı baya oluyor. en kötü durumda pazartesi de ağrımaya devam ederse doktora kesinlikle git. ve doktorun sana ağrı kesici yazması lazımdı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Muhammed Eymen Elmacı
ben olalı çok oluyor ama sanırım doktor bana ağrılar 1 hafta devam edebilir diye dediğini hatırlıyorum yanlışım olabilir olalı baya oluyor. en kötü durumda pazartesi de ağrımaya devam ederse doktora kesinlikle git. ve doktorun sana ağrı kesici yazması lazımdı.
Gittiğimde doktor bey beni beklemeden çıkmış 1 de randevum vardı ve 1 olur olmaz çıkmış klinik den ve bir hanımefendi sadece sinirleri aldı ve kanala başladı yakmak için bir sıvı döktüler ama bilemiyorum artık kaç gün süreceğini

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Gittiğimde doktor bey beni beklemeden çıkmış 1 de randevum vardı ve 1 olur olmaz çıkmış klinik den ve bir hanımefendi sadece sinirleri aldı ve kanala başladı yakmak için bir sıvı döktüler ama bilemiyorum artık kaç gün süreceğini
diş çekilmesinde bile genelde max 6 saat sürüyor ağrı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Sinirlerin yenilenebileceği şekilde ne zaman evrimleştik yahu?
Yenilenmez, yerleri doldurulur birkaç ay önce doktor söylemişti ama emin değilim şuan sana bağlı olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sinirler bir kere yakıldığında bir daha geri gelmez. bende kanal tedavisi oldum.
Doğrudur, ancak yanlış bir şey yapmış olabilir doktor.

Burda fikir ayrılığı var size tavsiyem karanfil kullanabilirsiniz belki ağrıyı bir süreliğine dindirir. Pazartesi günü de doktora gidersiniz.

aa ne hikmetse bende yaklaşık 8 tane oldum sinir dişçiye fake attı heralde hop oradayım hop buradayım dedi yerine geri geliyor şuan HAY ALLAHIM
Yanlış bir şey yapılmış olabilir, bu arada 8 kanal tedavisi baya çokmuş, geçmiş olsun.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Yenilenmez, yerleri doldurulur birkaç ay önce doktor söylemişti ama emin değilim şuan sana bağlı olarak.

Doğrudur, ancak yanlış bir şey yapmış olabilir doktor.

Burda fikir ayrılığı var size tavsiyem karanfil kullanabilirsiniz belki ağrıyı bir süreliğine dindirir. Pazartesi günü de doktora gidersiniz.

Yanlış bir şey yapılmış olabilir, bu arada 8 kanal tedavisi baya çokmuş, geçmiş olsun.
teşekkürler dişlerimin doğuştan sorunu dolgusuz vs olan max 7 dir çok hızlı çürüyorlar vs e 3 dişim çekildi çekilmese beyin hasarına kadar götürüyormuş diş etine fazla batık vs

Top Bottom