Neler Yeni

Disk %100 kullanılıyor

mr_adam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ensar Adam
İlk öncelikle selamünaleyküm
Laptop ta system ve hizmet ana bilgisayarı yerel hizmetler %100 diski kullanıyor ve laptop kasmaya başlıyor en sonda oyunda isem oyundan atıyor bir çözümü varsa söylermisiniz teşekkür ederim

Chapin

80+ Silver
İlk öncelikle selamünaleyküm
Laptop ta system ve hizmet ana bilgisayarı yerel hizmetler %100 diski kullanıyor ve laptop kasmaya başlıyor en sonda oyunda isem oyundan atıyor bir çözümü varsa söylermisiniz teşekkür ederim
Sistemde SSD var mı? SSD yoksa bu gayet normal.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,706
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Deneyebilirsin

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
SSD olmadan malasef cozemezsin bu sorunu dostum. Bende de o sıkıntı vardı. SSD aldım sistem ferahladi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Can
ssd almadan bir yere kadar gidebilirsin hem ssd alırsan bilgisayarda gözle görülebilir bir hızlanma olacaktır yani ne kadar da bu videodakileri uygulasan bir süre sonra aynı sorunla tekrar karşılaşacaksın

mr_adam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ensar Adam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ssd almadan bir yere kadar gidebilirsin hem ssd alırsan bilgisayarda gözle görülebilir bir hızlanma olacaktır yani ne kadar da bu videodakileri uygulasan bir süre sonra aynı sorunla tekrar karşılaşacaksın
Haklısın ssd almam gerekiyor
Ama dünyanın hali belli virüs var kimseden virüsü kapmakta istemem peki bir şey soracam İnternetten alıp ben yerleşterebilirimiyim yani hakkından gelir miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Can
Haklısın ssd almam gerekiyor
Ama dünyanın hali belli virüs var kimseden virüsü kapmakta istemem peki bir şey soracam İnternetten alıp ben yerleşterebilirimiyim yani hakkından gelir miyim
kardeşim şöyle söyleyim hiçbir bilgin olmasın sadece ordaki girişe ve kablonun ucuna bakarak bile anlayabilirsin hem bunun yanında bir ton bilgi var youtubede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,766
Üyeler
169,619
Son üye
playt
Top Bottom