softwaredevelopers
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çekim sağladım. Nazar değmesin diye miktarı paylaşamıyorum. Ama güzel paraÇekince etiketler misin beni de?
Çekim sağladım. Nazar değmesin diye miktarı paylaşamıyorum. Ama güzel paraÇekince etiketler misin beni de?
Hocam özelden söylesen bari hangi poolu kullandın vs.Çekim sağladım. Nazar değmesin diye miktarı paylaşamıyorum. Ama güzel para
Cüzdanımda biriktirdim, sonra R10.net üzerinde bir arkadaşın cüzdanına gönderdim, sonra o bana TL olarak geri dönüş sağladı.Hocam özelden söylesen bari hangi poolu kullandın vs.
E hayırlı olsun bol kazançlar. Kazandıktan sonraki süreci kurulumu vs yazarsan bir rehberde lütfen beni de etiketle.Cüzdanımda biriktirdim, sonra R10.net üzerinde bir arkadaşın cüzdanına gönderdim, sonra o bana TL olarak geri dönüş sağladı.
Tabi ki.E hayırlı olsun bol kazançlar. Kazandıktan sonraki süreci kurulumu vs yazarsan bir rehberde lütfen beni de etiketle.
64TB ve 2TB olan paketi kullanıyorum. Çıktı parası. Üste de bıraktı.Parasını çıkartıyor mu bari?
400TL kurulum ücreti mevcut, güvenilir.Arkadaşlar site güvenilir mi? Old paket almayı düşünüyorum 64 TB HDD olan sizce hangi paket tercih edilmeli? Zaten plotlayip verildiği yazılmış. Kurulum ücreti alınıyor mu?
Nasıl?sakin arkadaslar bulasmayin beni dolandirdi ve bu konuyu acan arkadas diger forumlardada ayni konuyu acmis bu sitenin tanitimi yapmis gerekli hukuki islemi baslatacagim