disk hatası sorunu/mavi ekran

deepreesh

80+
Reaksiyon skoru
0
disk hatası alıyordum sırf şu sorundan kurtulayım diye gittim anakart harddisk işlemciyi bile değiştirdim yeni aldım 2700 tl gibi bir rakama patladı ama yine aynı sorunu almaya devam ediyorum yardım edin bu bilgisayarımdan c özelliklerden onar demeyi denedim bir süre sonra yine aynı hatayı veriyor ve pc yavaş

Hepsini değiştirdiğin halde öyle bir sorun alman imkansız, yüksek ihtimal Windows kurulumunu yanlış yaptın sen, ayriyetten başka bir PC'den Flashına Anakartına gelen son BIOS güncellemesini indir ve Windows kurulumundan önce BIOS güncellemeni yapıp öyle dene

Hepsini değiştirdiğin halde öyle bir sorun alman imkansız, yüksek ihtimal Windows kurulumunu yanlış yaptın sen, ayriyetten başka bir PC'den Flashına Anakartına gelen son BIOS güncellemesini indir ve Windows kurulumundan önce BIOS güncellemeni yapıp öyle dene
kanka sinirlendiğim nokta da o nasıl hala alabiliyorum anakarta gelen bios güncellemesini yaptım internet gitti interneti görmüyor bilgisayara internet gelmiyor kablo bağlı olmasına rağmen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,336
Üyeler
190,895
Son üye
Yagmurguvnr
Geri