DİSK KARIŞIKLIĞI

Bir_OsmanlıEvladı

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
187
Dostlar önceden Win8.1 kuruluydu ve ben onu silmeden Win10 kurmuştum şimdi ise Win 8.1 i silmek istiyorum ama hangisine kurduğuma unuttum nasıl anlayabilrim?

Ekler

• d1.png
    d1.png
    41.9 KB · Hit: 64
  • d2.png
    d2.png
    31.2 KB · Hit: 54
  • d3.png
    d3.png
    38.8 KB · Hit: 55
C diski olan Windows 10'un yüklü olduğu disk büyük ihtimal.

O zaman M diskini mi temizlemeliyim? (Yani biçimlendirme)
M bölümünde de Windows 10 dosyası var yani eski sürümü. Kullanıcılar dosyasından ayırt edebilmeniz lazım aslında. O dosyayı karıştırın biraz Windwos 10'da veya 8.1'de olmayan veya olan bir şey'lerden fark edebilirsiniz belki.

M bölümünde de Windows 10 dosyası var yani eski sürümü. Kullanıcılar dosyasından ayırt edebilmeniz lazım aslında. O dosyayı karıştırın biraz Windwos 10'da veya 8.1'de olmayan veya olan bir şey'lerden fark edebilirsiniz belki.
Farkettim zula 8.1'deydi ama orada da var. Peki o zaman orayı biçimlendirsen sıkıntı olur mu?

Farkettim zula 8.1'deydi ama orada da var. Peki o zaman orayı biçimlendirsen sıkıntı olur mu?
Windows 10'da zula oynadınız mı veya indirdiniz mi?
Şöyle bir şey yapalım Şuanki C bölümüne bir dosya açın adı değişik bir şey olsun sonra. Win 8.1 ile girin o dosya hangisinde varsa mesela M diskinde ise o M diski Windows 10 olacak. Windows 10 ile girince 8.1 olacak diye düşünüyorum.
@Fiery @Kazım Soy @White Ravens @RevDeisDou @crazyreign @keremcnsz24

C: diski her zaman şu an boot ettiğin disktir, M: olanı sıfırlayacaksın.

• Görev çubuğundaki arama kutusuna ayarlar yazın ve sonuç listesinden bu ögeyi seçin.
  • Ardından Sistem > Depolama > Bu Bilgisayar ögesini seçin ve listeyi kaydırıp Geçici dosyalar’ı seçin.
  • Geçici dosyaları kaldır ögesinin altında Windows’un önceki sürümü onay kutusunu seçin ve ardından Dosyaları kaldır’ı seçin.

Bunu deneyebilirsiniz.

Windows 10'da zula oynadınız mı veya indirdiniz mi?
Şöyle bir şey yapalım Şuanki C bölümüne bir dosya açın adı değişik bir şey olsun sonra. Win 8.1 ile girin o dosya hangisinde varsa mesela M diskinde ise o M diski Windows 10 olacak. Windows 10 ile girince 8.1 olacak diye düşünüyorum.
@Fiery @Kazım Soy @White Ravens @RevDeisDou @crazyreign @keremcnsz24
Sorun şu ki ben 8.1'i sildim o yüzden bakamam ama win10'da zulayı e'ye kurdum zaten bi çok oyun win10' e'de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,844
Üyeler
190,986
Son üye
Vuralea
Geri