- Reaksiyon skoru
- 187
O zaman M diskini mi temizlemeliyim? (Yani biçimlendirme)C diski olan Windows 10'un yüklü olduğu disk büyük ihtimal.
M bölümünde de Windows 10 dosyası var yani eski sürümü. Kullanıcılar dosyasından ayırt edebilmeniz lazım aslında. O dosyayı karıştırın biraz Windwos 10'da veya 8.1'de olmayan veya olan bir şey'lerden fark edebilirsiniz belki.O zaman M diskini mi temizlemeliyim? (Yani biçimlendirme)
Farkettim zula 8.1'deydi ama orada da var. Peki o zaman orayı biçimlendirsen sıkıntı olur mu?M bölümünde de Windows 10 dosyası var yani eski sürümü. Kullanıcılar dosyasından ayırt edebilmeniz lazım aslında. O dosyayı karıştırın biraz Windwos 10'da veya 8.1'de olmayan veya olan bir şey'lerden fark edebilirsiniz belki.
Windows 10'da zula oynadınız mı veya indirdiniz mi?Farkettim zula 8.1'deydi ama orada da var. Peki o zaman orayı biçimlendirsen sıkıntı olur mu?
C: diski her zaman şu an boot ettiğin disktir, M: olanı sıfırlayacaksın.
İşin garip yani M diskinde Windows 10 ile ilgili dosyalar var mesela eski sürüm dosyası yani windows old.#C olan şuanki kullandığın yani windows 10. Geri kalanları silebilirsin.
Masaüstüne bi' klasör oluştur, klasör yolu C: mi M: miİşin garip yani M diskinde Windows 10 ile ilgili dosyalar var mesela eski sürüm dosyası yani windows old.
Orasını bilemem. Ama şuan C: içinde windows var ve ondan açıyor sistemi.İşin garip yani M diskinde Windows 10 ile ilgili dosyalar var mesela eski sürüm dosyası yani windows old.
Sorun şu ki ben 8.1'i sildim o yüzden bakamam ama win10'da zulayı e'ye kurdum zaten bi çok oyun win10' e'deWindows 10'da zula oynadınız mı veya indirdiniz mi?
Şöyle bir şey yapalım Şuanki C bölümüne bir dosya açın adı değişik bir şey olsun sonra. Win 8.1 ile girin o dosya hangisinde varsa mesela M diskinde ise o M diski Windows 10 olacak. Windows 10 ile girince 8.1 olacak diye düşünüyorum.
@Fiery @Kazım Soy @White Ravens @RevDeisDou @crazyreign @keremcnsz24