Disk kullanımı sorunu

Reaksiyon skoru
37
Arkadaşlar öncelikle 2 sorum var steamda bir indirme yaparken disk kullanımım 2 mb civarındayken bu oyuna girince 15-20 lere çıkıyor bunu oyun oynamazken nasıl aynı seviyelere çıkartabilirim birde indirmeyi yaparken internet kullanımı aniden 0 mb oluyor bunları nasıl çözebilirim?

oyunu indirirken disk kullanımı yükselmez dostum sadece indirme bittikten sonra yükselir oyun yüklenir ve kurulum biter, oyuna girince de zaten oyunun yüklenip açılması için disk kullanımının artması gayet doğal. İnternet için ise eğer steamden indirirken oluyorsa ethernet kablonda (kabloyla internet) sıkıntı olabilir veyahutta direkt internet ya da modeminle alakalı bir sorun olabilir ama kesin bir şey söyleyemem buradan.

oyunu indirirken disk kullanımı yükselmez dostum sadece indirme bittikten sonra yükselir oyun yüklenir ve kurulum biter, oyuna girince de zaten oyunun yüklenip açılması için disk kullanımının artması gayet doğal. İnternet için ise eğer steamden indirirken oluyorsa ethernet kablonda (kabloyla internet) sıkıntı olabilir veyahutta direkt internet ya da modeminle alakalı bir sorun olabilir ama kesin bir şey söyleyemem buradan.
Sorunu çözdüm önbelleği temizleyerek fakat gerçekten oyuna girdiğimde disk kullanımı 15-20 arası oluyordu bende buna çok şaşırdım önbelleği temizleyince ikisindede aynı artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,765
Üyeler
190,970
Son üye
Frk.Csn
Geri