Neler Yeni

Disney+ Atatürk dizisini iptal etti! AKP'den ve MP'den Tepki Geldi!

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Selim
Helal olsun partileri sevmesem de takdir ettim.:trpeepo:

senabell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sena bala
Evet bizim Atatürkü seven Atatürkçü vatansever rol model sanatçılarımız (Tarkan ,Şahan Gökbakar Halit Ergenç,Mine Tugay baya uzun bu kadarını yazayım biliyorsunuz kimler olduğunu daha sonra Atatürkün kurduğu parti Atatürkün partisi dediğimiz CHP den ses çıkmıyor da onların yerine AKP den tepkiler yükseliyor söz konusu durum böyle olunca AKP nin Atatürk sevgisi gözlerimi yaşartıyor inanın..

20 yıldır Atatürk’ü unutturmaya çalışan başka parti değilmiş gibi sanki…

stadlardan, hava alanlarından, caddelerden ismini sildirmeye çalışan ve ingiliz ajanı diyen, zübeyde hanıma ağza alınmayacak hakaretler eden, heykelleri parçalanan ,milli bayramlarda ismini anmayan ,olmasaydın olurduk diye gazetelere manşetler atılan,seçilmiş Başbakanımızın Atatürk e ayyaş demesi vs tüm bunla olmamış gibi bu şekilde tepki göstermeleri beni duygulandırdı ..Dünya tersine mi dönüyor dedirtti.Keşke tüm bunlar olmasaydı olmayadabilirdi aslında olması bizim ayıbımız olsun.Bu ülkede kuruluş osman, diriliş ertuğrul, abdülhamid gibi dizilere milyonlar harcanırken biz neden hala bu ülkeyi kuran bu ülkeyi var eden Atatürkü ve Kurtuluş Savaşını anlatan bir film bir dizi yapamamışız tarihimizi nerden nasıl bugünlere geldiğimizi kendi insanımıza gençlerimize ve tüm dünyaya gösterememişiz de tarihimizi atamızı elin gavurlarının sponsoruyla yaptığı diziye taktık o kadar yetenekli oyuncumuz ve yönetmenimiz varken hem de neden mi çünkü biz hala kendi içinizdeki sorunlarla uğraşıyoruz birbirimizle uğraşıyoruz particilik ,mezhepçilik ,solcu sağcı savaşı başörtü savaşı ,kısa mini etek savaşı,giyim kuşam , dinli dinsiz savaşı vs çoğaltabilirim tüm bunlarla birlikte bir yandan da ekonomik savaş..Sebep olanı, olanları biliyoruz ama bile bile yokuş aşağı gitmeye devam ediyoruz akıllanmıyoruz görmüyoruz kör sağır dilsizi oynuyoruz aslında çoktan ölmüşüz üstümüze toprak atan yok !!Ekim 2021 de tüm dünya faiz artırırken seçilmiş cumhurbaşkanımız tüm çaba müdahalelere rağmen faiz düşürdü.Amerika gibi en iyi üniversitelerin olduğu en iyi ekonomistlerin ordan çıktığı bir ülke faiz artırırken ve onunla birlikte tüm dünya artırırken biz bir ilke imza atıp tarihe geçtik.Pandemi sonrası ekonomimiz iyi olmasa da yine kendimizi idare edebiliyorduk geçinebiliyorduk ama o günden sonra bir bataklığın içine sürüklendik çırpındıkça battık her şey zam zam üstüne zam enflasyon oranı temmuz ayında rekor kırdı bilen bilir TÜİK in açıkladığı verinin gerçeği yansıtmadığını pazarda çarşıda orda burda iğneden ipliğe herşeyin %80 ve %100 arttığı bir yerde enflasyon oranının bu olmadığını…Şuan herkes sessiz tüm bunları yaşayan biziz halk olarak vatandaş olarak biz çekiyoruz zaten geri kalanların tuzu kuru göz kulak kapatan bir millet ve gün geçtikçe cahilleşen halk düşünmeyi unutan sorgulamayı unutan ve geleceğimiz olan çocukların gençlerin eğitim ve sağlık sistemimizin skandalları bozuklukları eksiklikleri ve yanlışlıklarıyla da geleceğimizi de bitirdik.
Haklıdan değil güçlüden yana olanlar korkak ve kaypak olurlar güç merkezi değiştikçe dönerler fırıldak olurlar…(Uğur Mumcu)
Ve bir ülkeyi savaşmadan yenmek, ancak o ülkenin cahil bırakılmasıyla olabilir..
”Gerçek kurtuluş ancak cehaletin ortadan kaldırılmasıyla olur. Cehalet kaldırılmadıkça toplum yerinde kalıyor demektir, yerinde duran bir şey ise geriye gidiyor demektir.”(MUSTAFA KEMAL ATATÜRK)
Bu ülkeyi düşmanlara teslim etmeyip, kaçmayıp Kurtuluş Savaşını başlatan kazandıran yeni bir ülke kuran yoktan var eden ATAM sen çok fazla bir adamdın ya çok fazlaydın, çok zekiydin ,çok ileri görüşlüydün…Hala seneler geçmesine rağmen anlaşılmadığın çağdan bildiriyorum sen çağının çok ötesinde bugünün bile yüzlerce yıl ilerisinde bir adamdın Seni çok seviyorum🤍

Son düzenleme:

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Türkeş zamanı MHP olsa MHP sadece sözlü tepkiyle kalmaz ermenistanı yerle bir ederdi, based.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
TR-326 duymadın mı hiç
Duymadım. Bakındım da pek haber yok. Genelde TELE 1,ODATV gibi sitelerde gördüm. Konudan bağımsız bu ikisine ek HALK TV olarak bu üçlüye güvenmem. Bak bu üç haber sitesi TR'nin başkenti Ankara desin yine güvenmem. Yanlış anlama direkt yalanlamıyorum konuyu kestirip atmıyorum. Ama Erdoğan yanında tutmazdı, hele hele MİT başkanı yapmazdı. Erdoğan ülkeyi kötü yönetiyor evet ama Erdoğan dış politikada ülkeyi saygı duyulası bir konuma getirdi. Yani şunu diyorum adam ülkesini iç anlamda kötü yönetiyor ama dış politikada Türkiye'de değer veriyor. Bu benim gördüğüm. Yani Erdoğan bile bile onu devlette tutmazdı bence.

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Duymadım. Bakındım da pek haber yok. Genelde TELE 1,ODATV gibi sitelerde gördüm. Konudan bağımsız bu ikisine ek HALK TV olarak bu üçlüye güvenmem. Bak bu üç haber sitesi TR'nin başkenti Ankara desin yine güvenmem.
Ön yargın bir kenara objektif bir şekilde araştırmanı öneririm. Böylece bu işin tele1 vb. kanallardan daha öte olduğunu göreceksin. Diğer kanalların haber yapmama nedeni bence çok açık. İsmi böyle lekelenmiş birinin de bir açıklamada bulunmak yerine saz çalması da tuhaf. Ayrıca yanılmıyorsam bu durumu ilk kez mhp Türkiye millet meclsi başkanlığına bildiriyor.
12.03 2012 Sayı: 2012/3580 - mhp
diye aratırsan karşına çıkacaktır rapor
Ek olarak araştırman için anahtar kelimeleri vereyim: Wikileaks stratfor belgeleri tr326 ve ifşa olan sadece 326 da değil
Erdoğan ülkeyi kötü yönetiyor evet ama Erdoğan dış politikada ülkeyi saygı duyulası bir konuma getirdi. Yani şunu diyorum adam ülkesini iç anlamda kötü yönetiyor ama dış politikada Türkiye'de değer veriyor.
... :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,332
Üyeler
161,267
Son üye
iki yüzlüsünüz olum
Top Bottom