Berkarda
80+ Silver
sakın para falan yedirmeyin yaKorsan çoğu uygulamada indirme seçeneği yok. Olanlarda da reklam oluyor, açılmıyor vs.
sakın para falan yedirmeyin yaKorsan çoğu uygulamada indirme seçeneği yok. Olanlarda da reklam oluyor, açılmıyor vs.
belki yunanhocam disney atatürke karşı ama?
harbi ayıp brobelki yunan
doğru dedin hocamDaha önceden tüm Türk içerikleri kaldırılmıştı Atatürk dizisinin gelmemesi normal.
olamaz mı yaniharbi ayıp bro
Ama şöyle bir şey var. Diğer Türk dizileriyle Atatürk dizisi arasında fark var. Sen koskoca bir ülkenin milli bir değerini anlatan diziyi iptal ediyorsun. Yani bir de sürekli "yolda" "geliyor" gibi ara gaz verdiler. Sonra iptal... Finansal kaynak diyorlar ama yemezler. Dizi zaten hazırdı. Fox'ta yayınlanacak. Buradan anlarız. Ama bütün Dünya'nın görmesi varken neden sadece Türkiye televizyonlarında gösteriliyor? Bu mantıksızlıktır.Daha önceden tüm Türk içerikleri kaldırılmıştı Atatürk dizisinin gelmemesi normal.
Hayır değil Türkçe içerikler kaldırılırken, https://t24.com.tr/haber/disney-plu...etin-100-yili-29-ekim-de-yayinlanacak,1118200Daha önceden tüm Türk içerikleri kaldırılmıştı Atatürk dizisinin gelmemesi normal.
Hocam ben de çok araştırdım ama bulamadım o yüzden sana benim yaptığımı tavsiye edeceğim. Toplam 5 kişiyiz yıllık plan aldık kişi başı aylık 10 TL yapıyor. Disney de şu an için şifre paylaşımı engelleme olayı vs yok. Toplam 7 profil var aynı anda 4 kişiden fazla izleyemiyor ama zaten 5 kişiyiz hiç denk getirmedik dördümüz birden.Güncel olarak Disney+ cashback veren kart önerisi istiyorum. Nays ve Papara'da yok. Lütfen Disney+ dışında başka platform önermeyin Disney+ içeriklerini daha çok seviyorum.
Yıllık almayı düşünüyorum o yüzden cashback lazım. Globalde zamlandı TR'de de zaten uygun ve henüz zamlanmadı.Hocam ben de çok araştırdım ama bulamadım o yüzden sana benim yaptığımı tavsiye edeceğim. Toplam 5 kişiyiz yıllık plan aldık kişi başı aylık 10 TL yapıyor. Disney de şu an için şifre paylaşımı engelleme olayı vs yok. Toplam 7 profil var aynı anda 4 kişiden fazla izleyemiyor ama zaten 5 kişiyiz hiç denk getirmedik dördümüz birden.