Neler Yeni

Disney+ Cashback Veren Kart Önerisi

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,934
İsim
kilan embappe
İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,748
İsim
MehmedVII

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Daha önceden tüm Türk içerikleri kaldırılmıştı Atatürk dizisinin gelmemesi normal.
Ama şöyle bir şey var. Diğer Türk dizileriyle Atatürk dizisi arasında fark var. Sen koskoca bir ülkenin milli bir değerini anlatan diziyi iptal ediyorsun. Yani bir de sürekli "yolda" "geliyor" gibi ara gaz verdiler. Sonra iptal... Finansal kaynak diyorlar ama yemezler. Dizi zaten hazırdı. Fox'ta yayınlanacak. Buradan anlarız. Ama bütün Dünya'nın görmesi varken neden sadece Türkiye televizyonlarında gösteriliyor? Bu mantıksızlıktır.

The Semih

80+ Gold
Disneye yaptırım uygulanıyor para yedirmeyin.

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Forum kuralları gereği burada reklamsız korsan içerik nasıl izlenir anlatamıyorum ama özelden yazanlara yardımcı olabilirim. Disney+'a para vermeyin.

Thadox

80+ Bronze
Güncel olarak Disney+ cashback veren kart önerisi istiyorum. Nays ve Papara'da yok. Lütfen Disney+ dışında başka platform önermeyin Disney+ içeriklerini daha çok seviyorum.
Hocam ben de çok araştırdım ama bulamadım o yüzden sana benim yaptığımı tavsiye edeceğim. Toplam 5 kişiyiz yıllık plan aldık kişi başı aylık 10 TL yapıyor. Disney de şu an için şifre paylaşımı engelleme olayı vs yok. Toplam 7 profil var aynı anda 4 kişiden fazla izleyemiyor ama zaten 5 kişiyiz hiç denk getirmedik dördümüz birden.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,748
İsim
MehmedVII
Hocam ben de çok araştırdım ama bulamadım o yüzden sana benim yaptığımı tavsiye edeceğim. Toplam 5 kişiyiz yıllık plan aldık kişi başı aylık 10 TL yapıyor. Disney de şu an için şifre paylaşımı engelleme olayı vs yok. Toplam 7 profil var aynı anda 4 kişiden fazla izleyemiyor ama zaten 5 kişiyiz hiç denk getirmedik dördümüz birden.
Yıllık almayı düşünüyorum o yüzden cashback lazım. Globalde zamlandı TR'de de zaten uygun ve henüz zamlanmadı.

Top Bottom