Hocam arama kısmına Disney yazınca çıkıyor. Bir deneyin. Sanırım herkese saat 07:38 de göndermişler linkiBana da gelmedi.
Ben de deneyip sizi bilgilendireceğim. Param paycelle yatarsa tabiLink varda bişeye yaramıyor![]()
Yok.Hocam arama kısmına Disney yazınca çıkıyor. Bir deneyin. Sanırım herkese saat 07:38 de göndermişler linki
26 Hazirana kadar uzatılmış teklif.Alıntıyı görüntüle
350 TL gözükse de 280 TL ücret alıyorHangi kredi kartı girdiysem ödeme başarısız oldu dedi, internete açık ve bilgilerde de hata yok. Bilgisayar üzerinden girince bende de 349,90 gözüküyor, gelen bağlantıya e-posta üzerinden tıklayınca 279,90 oluyor. Hoş bu seferde ödeme sorunu alıyorum maalesef.
Bu sorunları yakında düzeltirler diye umuyorum.
Denendi onaylandı ^^Hangi kredi kartı girdiysem ödeme başarısız oldu dedi, internete açık ve bilgilerde de hata yok. Bilgisayar üzerinden girince bende de 349,90 gözüküyor, gelen bağlantıya e-posta üzerinden tıklayınca 279,90 oluyor. Hoş bu seferde ödeme sorunu alıyorum maalesef.
O zaman yogun talep sistem kaldirmadi herhaldeHangi kredi kartı girdiysem ödeme başarısız oldu dedi, internete açık ve bilgilerde de hata yok. Bilgisayar üzerinden girince bende de 349,90 gözüküyor, gelen bağlantıya e-posta üzerinden tıklayınca 279,90 oluyor. Hoş bu seferde ödeme sorunu alıyorum maalesef.
Sadece fiyat öyle yaziyor ödeme yapınca 280 çekiyor ^^O zaman yogun talep sistem kaldirmadi herhalde![]()
350 çekmeye çalışıyor bendeSadece fiyat öyle yaziyor ödeme yapınca 280 çekiyor ^^
Gönderilen linkten giriyorsanız çekmemesi lazım hocam350 çekmeye çalışıyor bende