🔥İndirim 🔥DİSNEY PLUS YENİ ÜYELERE AYLIK 45TL🔥

ahhh be keske şu boykotcular bu desteğin aynısını filistin içinde verselerdi
her ikisinede vermenizi cok isterdim
sen bırak filistini milistini kendi halkına ülkene bak.. ülkeyi uçurumdan aşağı yuvarladılar millet açlık sefalet içinde ekonominin hali ortada deprem bölgesinde hala insanlar aç susuz evsiz önce bizim insanımızın derdini çözsünler. 20 yıldır ülkeyi bu hale getirenlere ses çıkartma sonra yok boykot yok filistin bırakın allah aşkına.

Boykot işe yaramış demekki
boykotun darbesini en güzel yiyen şirketlerden biri olabilir :kekw: Basiretsiz reklam ve yönetim ekiplerinden dolayı yerel yapımları iptal etmek durumunda kaldılar ve bir çok içerik kaldırdılar.

ATATÜRK filmini yayınlamadığı için almayacağım.

İlk çıktığında 1 yıllık abonelik yapıp kişi başı 70tl ye 1 yıl kullanmıştık ne varsa izledim ve çoğu içeriğin yenisi gelemedi. 26 eylülde alırım olmadı star wars a tekrar başlarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ATATÜRK filmini yayınlamadığı için almayacağım.
Amazon prime da var

Çöp alınmaz izlemediginiz şeyler varsa tabii o ayrı ama ilgi çekici bir şey yok 5 10 tane yeni güzel şey geliyor gerisi eski ve çöp oluyor gidip korsan sitelerden izle bedava.

tekrardan eski marvel merakımı gidermek için başlamaya değer

amazon prıme da olmayan fılmler varmı
Amazon daha iyidir, gereksiz heyecana gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ahhh be keske şu boykotcular bu desteğin aynısını filistin içinde verselerdi
her ikisinede vermenizi cok isterdim
Önce kapını, köyünü ve ülkeni koru. Birliğini sağlamlaştır. Sonra oraya gideriz. Daha önümüzde ırak türkmenleri kardeşlerimiz var, suriye sınırında temizlenmesi gereken pkk yapılanması var. Biz bunları düzelttik mi?

Disney'e asla zırnık koklatmam , ermeni lobisinin gazıyla yaptıkları hareketler kabul edilebilir değildi. Amazon prime sağ olsun beklediğimiz film gelmiş zaten.

Geri