DisplayPort kablo önerisi

anilg1310

80+
Reaksiyon skoru
159
Bütçe
750
Merhaba şu kabloyu almayı düşünüyorum amacım en en az 4K ve 2K da en az 144Hz 180Hz falan alsam yeterli bu iki çözünürlükte daha da iyi olabilir. Ben şunu buldum alınır mı? İyi midir ihtiyacımı karşılar mı? Bu fiyata daha iyisi var mıdır?

DP 1.4 ile DSC olmadan 4K'da 180 Hz alamazsın hangi kabloyu alırsan al.

Son düzenleme:
DP 1.4 ile DSC olmadan 180 Hz alamazsın hangi kabloyu alırsan al.
165 alsam kafi bana. ama zaten kablodan anlamıyorum o yüzden yazdığınız biraz alanım dışında olduğundan anlamadım.

165 alsam kafi bana. ama zaten kablodan anlamıyorum o yüzden yazdığınız biraz alanım dışında olduğundan anlamadım.
Hocam kablonun versiyonu ve takıldığı port 1.4 olduktan sonra sıkıştırma olmadan en fazla 4K 120 Hz görüntü verir. Bant genişliği yetmediği için kablo markası fark oluşturmaz bu konuda. HDMI 2.1 veya DP 2.1 kablo ve port gerekli daha fazlası için ya da monitöründe DSC özelliği olmalı.

Benim konu başlığındaki ugreen ile bu arasında ne fark var ki hocam? Ona göre ugreen i almıştım iptal edeyim bu kadar ciddi fark varsa
Kalite farkı yoktur ama bu kablo vesa sertifikalı. Aynı markanın kablosunu 10 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

Kalite farkı yoktur ama bu kablo vesa sertifikalı. Aynı markanın kablosunu 10 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
VEsa sertifikası ne işe yarıyor ki hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim aldığım modelde de vesa sertifikası olduğu yazıyor ama.
43981.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,352
Üyeler
189,436
Son üye
thearkk
Geri