t1k3beratfatih
80+ Bronze
Dahası
YAZDII NE diye cevap veriyim hocam ?sana da yazarlar reis
YAZDII NE diye cevap veriyim hocam ?sana da yazarlar reis
beyler noluyo bu ürünü bende aldım ??
Sana iyi vermişler yine ben alt limitsiz 50 ye okyim.Ben sweat almıştım bir yerden bi gün sonra tekrar aldım 2.yi göndermediler ama göndermiş gibi göstermişlerdi n11de. Daha sonra aradım çözücez dediler 2 hafta sonra kupon verdiler sweati kupon ile almıştım 150ye fln 220 tllik kupon verdilerdi geri.
görüldü mü atıyım yoksa cevap mı yazıyımSatıcı ricada bulunuyor iptal etmemiz için
ben direkt bakmadımgörüldü mü atıyım yoksa cevap mı yazıyım
Bir yandan böyle diyorum bir yandan ben 50 lira cebimde kalacak diye zengin olmam ama o adam onlarda siparişten zarar eder diyorum sorumlusu o dikkat etseydi ama yanlış fiyat olduğuda belli etik değildenyoya bak gecenin bu saatinde mesaj atmış iptal edin diye almaz mıyım ben şimdi o ürünü senden
evime kargo geldigi zaman şu şekil meme yolıycam adamaben direkt bakmadım
engelle xDgörüldü mü atıyım yoksa cevap mı yazıyım
bende etmeyeceğim inadınaEtik kuralları beni çok bağlamadığı için siparişi iptal etmiyorum ben.
Bu durumlar artık yanlışlıktan çok etkileşim ve reklam kasmak için yapılıyor. Kesinlikle satıcının halledemeyceği bir şey olduğu düşünmüyorum. Ben siparişi iptal etmiyor sizinde iptal etmemenizi öneriyorum. Belki böylece Satıcılar daha az hata yapar yada bilerek yapılıyorsa aracı firma ceza falan keser.Bir yandan böyle diyorum bir yandan ben 50 lira cebimde kalacak diye zengin olmam ama o adam onlarda siparişten zarar eder diyorum sorumlusu o dikkat etseydi ama yanlış fiyat olduğuda belli etik değil
Dediğiniz gibi madem kendisi zarar görmeyecek neden bu saate yazıyor. Var demekki bu işin içindede bir iş.bende etmeyeceğim inadına
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben ceza yemem n11 entegrasyon hatası diyor dedim onlar uğraşsın sen niye bu saatte yazıyorsun peki iyi akşamlar yazmış bir de şahsi numaradan yazıyor
adama da yazık şimdi be sırf 8 tane ben sipariş ettim ihtiyacım da yok aslında ksnfldmflsmsBu durumlar artık yanlışlıktan çok etkileşim ve reklam kasmak için yapılıyor. Kesinlikle satıcının halledemeyceği bir şey olduğu düşünmüyorum. Ben siparişi iptal etmiyor sizinde iptal etmemenizi öneriyorum. Belki böylece Satıcılar daha az hata yapar yada bilerek yapılıyorsa aracı firma ceza falan keser.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğiniz gibi madem kendisi zarar görmeyecek neden bu saate yazıyor. Var demekki bu işin içindede bir iş.
Bir yanım iptal ediyim diyor bir yanımda inat ediyor etmemeye bende arada kaldımadama da yazık şimdi be sırf 8 tane ben sipariş ettim ihtiyacım da yok aslında ksnfldmflsms